Νέο ειδύλλιο στην πόλη - Ο αδελφός της Μενεγάκη με συνεργάτιδα της παρουσιάστριας [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο ειδύλλιο στην πόλη - Ο αδελφός της Μενεγάκη με συνεργάτιδα της παρουσιάστριας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος έρωτας στη σόουμπιζ; Ολα δείχνουν ότι ένας νέος έρωτας αναπτύσσεται στην πόλη.

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου και τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο. Το όμορφο μοντέλο μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό είναι πλέον μόνο του. «Όπως όλα δείχνουν, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια» σχολιάζει άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Από την άλλη, μετά την επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι, ο Θοδωρής Μισόκαλος και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και πάλι. Το ζευγάρι εδώ και 20 μέρες ακολουθεί χωριστούς δρόμους, καθώς –όπως φαίνεται– δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης. Ο Θοδωρής μένει στην Αθήνα και η πρώην, πλέον, σύντροφός του, στην Κύπρο.

Οι δύο... χωρισμένοι βρέθηκαν πρόσφατα μαζί σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Οι αγκαλιές και οι χοροί μεταξύ τους έκαναν πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου μεταξύ τους.

Πηγή μιλώντας στο ΟΚ! πάντως τόνιζε:«Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη»!

Νέο ειδύλλιο στην πόλη - Ο αδελφός της Μενεγάκη με συνεργάτιδα της παρουσιάστριας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νέο ειδύλλιο στην πόλη - Ο αδελφός της Μενεγάκη με συνεργάτιδα της παρουσιάστριας [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Μισόκαλος.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ