«Χάρι Πότερ» - Εικόνες από τη νέα ταινία - iefimerida.gr

«Χάρι Πότερ» - Εικόνες από τη νέα ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ταινίας σε σενάριο Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Είστε φανατικό κοινό του ταινιών «Χάρι Πότερ», αλλά δεν ξέρετε ποια ήταν η ζωή του μικρού μάγου πριν την πρώτη ταινία; Το αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του φιλμ με τίτλο «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» και μας βάζει στο μαγικό του κόσμο. Αυτό είναι το σεναριακό ντεμπούτο στον κινηματογράφο για τη Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία υπογράφει την ιστορία μιας ταινίας, εμπνευσμένης από τον χαρακτήρα που η ίδια δημιούργησε, τον Νιουτ Σκαμάντερ, και αναφέρεται στο εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, το οποίο... αργότερα διδάχθηκε ο Χάρι Πότερ.

«Χάρι Πότερ» - Εικόνες από τη νέα ταινία | iefimerida.gr 0
«Χάρι Πότερ» - Εικόνες από τη νέα ταινία | iefimerida.gr 1
«Χάρι Πότερ» - Εικόνες από τη νέα ταινία | iefimerida.gr 2

Η υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1926. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Νιουτ Σκαμάντερ έρχεται στη Νέα Υόρκη από την Αγγλία κρατώντας μία μαγική βαλίτσα που χωρά διάφορα υπερφυσικά πλάσματα. Όταν η βαλίτσα ανοίξει, τα τέρατα θα ελευθερωθούν και τότε θα αρχίσει ένα ταξίδι μαγισσών.
Σκηνοθέτης του εγχειρήματος είναι ο Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος υπέγραψε άλλωστε και τις τελευταίες τέσσερις ταινίες του «Χάρι Πότερ».
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Σαμάνθα Μόρτον, Έζρα Μίλερ, Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ.

«Χάρι Πότερ» - Εικόνες από τη νέα ταινία | iefimerida.gr 3

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2016 και μέχρι τότε, η κυρία Ρόουλινγκ, έχει τουλάχιστον έναν χρόνο να μας πουλάει πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ