Ο Τσακαλώτος μιλάει στο London School of Economics απόψε και η εκδήλωση είναι sold out! - iefimerida.gr

Ο Τσακαλώτος μιλάει στο London School of Economics απόψε και η εκδήλωση είναι sold out!

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες, βρέθηκε απέναντι σε ένα «δύσκολο» ακροατήριο, όταν τα μέλη του Eurogroup του κατέστησαν σαφές ότι η Ελλάδα πρέπει να βιαστεί. Σήμερα, θα έχει απέναντί του περισσότερους.

Αφού άκουσε από τους ομολόγους του στην ευρωζώνη ότι πρέπει μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει συμφωνία Αθήνας- Θεσμών για τα «κόκκινα» δάνεια και να υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα για τη διακυβέρνηση των τραπεζών, ώστε να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απόψε μιλάει στο London School of Economics.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, η εκδήλωση είναι sold out! Στην ομιλία του, ο υπουργός Οικονομικών θα αναφερθεί στις προοπτικές της Αριστεράς στην κυβέρνηση, μετά από τη συμφωνία του καλοκαιριού, στο αν μπορεί η συμφωνία να ενσωματωθεί σε μία πολιτική στρατηγική που προάγει την κοινωνική δικαιοσύνη και ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο, όπως και το αν η Ελλάδα μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για ευρύτερες προοδευτικές αλλαγές στην ευρωζώνη και την ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ