Η Bild στριμώχνει τον Μπεκενμπάουερ - Εχει έγγραφο δωροδοκίας με την υπογραφή του - iefimerida.gr

Η Bild στριμώχνει τον Μπεκενμπάουερ - Εχει έγγραφο δωροδοκίας με την υπογραφή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στριγμωγμένος και μάλιστα σε πολύ άσχημη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Φραντς Μπενκεμπάουερ αφού η Bild αποκαλύπτει σήμερα πως έχει στη διάθεσή της έγγραφο με την υπογραφή του «Κάιζερ» σε υπόθεση δωροδοκίας.

Λίγες ημέρες μετά τον αγγλικό Τύπο και συγκεκριμένα τη «Mirror», ήρθε η Bild να δώσει ένα ακόμη χτύπημα στον Φραντς Μπενκεμπάουερ. Το γερμανικό έντυπο υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του έγγραφο, το οποίο φέρει την υπογραφή του «Κάιζερ» και αποδεικνύει τη δωροδοκία ώστε η Γερμανία να πάρει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Το έγγραφο έχει την ημερομηνία της 6ης Ιουλίου του 2000, μόλις τέσσερις ημέρες πριν την απόφαση της FIFA. Εκείνη την περίοδο, ο Μπεκενμπάουερ ήταν πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης του Μουντιάλ και πρόεδρος της Μπάγερν, θέσεις τις οποίες χρησιμοποίησε για να εξαγοράσει ψήφους ενώ το ποσό που δαπανήθηκε σύμφωνα με την Bild ανέρχεται στα 6,5 εκατ. ευρώ.

Η Bild στριμώχνει τον Μπεκενμπάουερ - Εχει έγγραφο δωροδοκίας με την υπογραφή του | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ