Τα ζώδια της Τρίτης 10 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Δεν είστε ρομπότ για να είστε τόσο διεκπεραιωτικοί στην εργασία σας και μάλιστα με ταχύτητα γρήγορη, αλλά φαίνεται ότι αυτό καλείστε να κάνετε και φυσικά σας φορτώνουν με όλο και περισσότερα. Στα ερωτικά σας νιώθετε ασφάλεια και τώρα θέλετε να κάνετε και ένα σχέδιο κάπως μακρινό που να εμπεριέχει εξέλιξη. Μόνοι σας όμως δεν μπορείτε να το φέρετε εις πέρας…

Ταύρος

Αρχίζετε και αναρωτιέστε για τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας και αυτή τη φορά τους βάζετε στο μικροσκόπιο και τους κρίνετε. Αφενός μπορείτε να ζητήσετε εξηγήσεις και αφετέρου μπορείτε να περιμένετε να σας δοθούν, αλλά με έμμεσο τρόπο. Ερωτικά πάντως, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω και μάλιστα αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη αυτής σας της απόφασης!

​Δίδυμοι

Σκέφτεστε πολύ, κυρίως τα επαγγελματικά σας, και αν νιώθετε εγκλωβισμένοι είναι μία ευκαιρία να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο ακόμα και αν πάρετε μία ακραία απόφαση! Ερωτικά, έχετε αρχίσει και πιστεύετε ότι σας συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα από ότι περιμένατε και μάλιστα νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ανταποδώσετε στο έπακρο. Αυτό θα το κάνετε καταναγκαστικά, αλλά μετά θα σας αρέσει κιόλας!

Καρκίνος

Η μέρα για εσάς έχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε την αξία σας και να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε χρήσιμοι αλλά και να έχετε επιτυχίες που θα τις εξαργυρώσετε και θα σας δώσουν ικανοποίηση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να είστε εριστικοί και επιδεικτικοί. Ερωτικά, ανοίγεστε αλλά δε θέλετε να τα αποκαλύψετε και όλα… Θέλετε να αφήσετε να πλανάται και μία μυστηριώδη αίσθηση !

Λέων

Είστε και εσείς που νιώθετε ότι έχετε αρκετά οικογενειακά βάρη που όμως δεν πρέπει να τα βλέπετε έτσι. Αντιθέτως μπορείτε να βρείτε λύσεις ώστε και εσείς να επωφεληθείτε από αυτό. Ερωτικά, η δέσμευση δεν πρέπει να σας τρομάζει, απεναντίας είναι κάτι που θα σας έρθει αβίαστα και σχεδόν από μόνο του. Οι σκέψεις σας, έχουν σωστή βάση και λογική συνέπεια.

Παρθένος

Καλά κάνετε και τρέχετε και αυτή τη φορά καταφέρνετε να φτάνετε είτε στην ώρα σας, είτε να είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη χρονική στιγμή. Αυτό όμως πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κιόλας. Προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε τις λέξεις και να έχετε έτοιμες απαντήσεις. Ερωτικά, μία κουβέντα που θα ειπωθεί ανοίγει τις πόρτες για περισσότερες και μάλιστα πιο ουσιαστικές… Θα την εξελίξετε την κουβέντα ή θα την αφήσετε να πέσει κάτω και να προσπεράσει?

Ζυγός

Έχετε περισσότερη ενέργεια και αν είχατε καταφέρει να βάλετε και σε τάξη περισσότερο τα οικονομικά σας θα νιώθατε ακόμα καλύτερα! Ωστόσο, βλέπετε ότι ανοίγονται προοπτικές που θα σας αυξήσουν το εισόδημα και μάλιστα είναι αρκετά άμεσες. Ερωτικά, σίγουρα έχετε βάλει φρένο, αλλά ξέρετε ότι δίπλα από το φρένο είναι και το γκάζι… Οπότε, βάλτε το πόδι σας να πατήσει το σωστό πετάλι!

Σκορπιός

Αναστατωμένοι είστε σήμερα και σίγουρα ανυπόμονοι. Νιώθετε ότι πρέπει να βιαστείτε αλλά από την άλλη, θέλετε να εξασφαλίσετε και το αποτέλεσμα. Βασικά, η εισαγωγή χρειάζεται για να προχωρήσετε. Ξέρετε ότι η πρώτη κίνηση αν οργανωθεί σωστά είναι το ήμισυ του παντός. Ερωτικά, αν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι, είναι που πρέπει να το οργανώσετε σωστά, και να το περιμένετε με ανυπομονησία!

Τοξότης

Ευτυχώς που είστε πιο συγκεντρωμένοι και ευτυχώς που δεν είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί και έχετε αποφασίσει να κρύβεστε αρκετά αλλά αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να κρυφτείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό! Ερωτικά, έχετε καταφέρει να ιεραρχήσετε σωστά τις προτεραιότητες και σιγά-σιγά να προχωρήσετε. Σας λείπει ο ενθουσιασμός, αλλά ξέρετε ότι σ’ αυτή τη φάση είναι περιττός!

Αιγόκερως

Αυτό που σας αρέσει είναι ότι δραστηριοποιείστε περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο και έχετε σκοπό να το κάνετε διαρκώς. Αυτό που επίσης σας αρέσει είναι ότι μιλάτε και ανακαλύπτετε και κάτι που αγνοούσατε και σας έχει ενθουσιάσει. Επαγγελματικά, σίγουρα έχετε μπει σε μία πορεία ικανοποιητική. Ερωτικά, δείχνετε αρκετά προσιτοί, αλλά ξέρετε ότι δε θα ανεχτείτε συμπεριφορές που έχετε απορρίψει στο παρελθόν!

Υδροχόος

Η μέρα για εσάς είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας και το ζητούμενο είναι πως θα μετατρέψετε σε χρήμα όλη αυτή σας την προσπάθεια. Ερωτικά, μην δείχνετε υπεράνω και μη θέλετε το πάνω χέρι διακαώς.. Γιατί θα δείτε ότι σας βολεύει να πάρουν οι άλλοι τις πρωτοβουλίες και εσείς απλώς να συνηγορήσετε. Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας!

Ιχθείς

Φυσικά και μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, όμως αυτό δε θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Θα χρειαστείτε χρόνο και φυσικά κόπο που είναι δεδομένος. Ερωτικά, μπορείτε να κάνετε μία συζήτηση που θα σας λύσει όλες τις απορίες και να ξέρετε ότι αν κάπου έχετε κάνει λάθος είναι εύκολο να το παραδεχτείτε και να το προσπεράσετε σαν να μην έγινε ποτέ!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ