Βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου – Αγνωστοι έριξαν μπογιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου – Αγνωστοι έριξαν μπογιά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου για την ζωή της δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του ιδρυτή και ιστορικού προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αγνωστοι εισήλθαν στο Α' νεκροταφείο Αθηνών και έριξαν μπογιά πάνω στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, με τον υποψήφιο με το ΚΙΔΗΣΟ στην Β' Πειραιά Δημήτρη Διαμαντίδη που πηγαίνοντας στο σημείο είδε την βεβήλωση και ενημέρωσε εν συνεχεία την οικογένεια Παπανδρέου.

Για το θέμα ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας «Η βεβήλωση της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου μπορεί να γίνει μόνο μέσα στο σκοτάδι. Όσο και αν προσπαθούν οι γνωστοί άγνωστοι, το έργο του Ανδρέα θα παραμένει ανεξίτηλο στη σκέψη και στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων. Όσες άνανδρες πράξεις και αν επιχειρήσουν, ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έχει την θέση που του αρμόζει στην ελληνική ιστορία».

Κίνημα: Οι βέβηλοι ανήκουν στο σκοτάδι

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου ανέφερε: «Οι μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία και την πολιτική στις οποίες πρωτοστάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, επουδενί μπορούν να αμαυρωθούν με τις πράξεις ανανδρίας και σκοταδισμού όσων βεβήλωσαν εν κρυπτώ τον τάφο του.

Ο καθένας ανήκει εκεί που επιλέγει με τις πράξεις του. Οι συγκεκριμένοι στο σκοτάδι - συνοδευόμενοι και από την φασιστική τους αντίληψη αλλά και από την ασέβεια, τη βλασφημεία και την ύβρι που τους χαρακτηρίζουν».

Βεβήλωσαν τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου – Αγνωστοι έριξαν μπογιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τάφος Ανδρέας Παπανδρέου βεβήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ