Τρόμος στη Βάρη: Αποπειράθηκαν να απαγάγουν 3χρονο παιδί σε σούπερ μάρκετ - iefimerida.gr

Τρόμος στη Βάρη: Αποπειράθηκαν να απαγάγουν 3χρονο παιδί σε σούπερ μάρκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόπειρα απαγωγής μικρού παιδιού έγινε σε σούπερ μάρκετ στη Βάρη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", με την ευκαιρία συμπλήρωσης είκοσι ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Όπως είπε κ. Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτης στο "Χαμόγελο του Παιδιού" κ. Κονταξή, η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

"Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν" είπε η κ. Κονταξή.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και από τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ