Lufthansa: Ακύρωσε 929 πτήσεις σήμερα - Δεν πετά από και προς Αθήνα - iefimerida.gr

Lufthansa: Ακύρωσε 929 πτήσεις σήμερα - Δεν πετά από και προς Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερες από 900 πτήσεις της Lufthansa, ακυρώθηκαν σήμερα όπως ανακοίνωσε η γερμανική αεροπορική εταιρεία ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται φυσικά πτήσεις από και προς την Αθήνα.

H συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης του ιπτάμενου προσωπικού της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa θα προκαλέσει την ακύρωση 929 πτήσεων σήμερα Δευτέρα και θα πλήξει περισσότερα από 100.000 επιβάτες, ανακοίνωσε την Κυριακή η εταιρεία. «Επί 3.000 προγραμματισμένων πτήσεων συνολικά, 929 θα ακυρωθούν από και προς την Φρανκφούρτη, το Μόναχο και το Ντίσελντορφ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Lufthansa.

Το συνδικάτο του ιπτάμενου προσωπικού της εταιρείας , το UFO, ανακοίνωσε την επανάληψη των απεργιακών κινητοποιήσεων αύριο και την επέκτασή τους στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Την Παρασκευή και το Σάββατο η απεργία αφορούσε τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Ντίσελντορφ. Oι εργαζόμενοι αντιδρούν σε σειρά μέτρων μείωσης του κόστους λειτουργίας της Lufthansa. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Η Lufthansa εκφράζει τη λύπη της και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου οι επιβάτες να προωθηθούν σε άλλες πτήσεις.

Η εταιρεία καλεί όλους τους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήριο για σημερινή πτήση να επικοινωνήσουν με τους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες ή να επισκεφθούν το Lh.com (my booking) προκειμένου να διερευνήσουν τις επιλογές τους και να μη μεταβούν στο αεροδρόμιο.


Πηγή: Lufthansa: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Δευτέρας από και προς Αθήνα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/234764/lufthansa-akyronontai-oles-oi-ptiseis-tis-deyteras-apo-kai-pros-athina#ixzz3qyH389cA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lufthansa πτήσεις ακύρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ