Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Έχετε καταλάβει ότι τα ερωτικά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο και εσείς ξεκινάτε να τον δίνετε χωρίς δεύτερες σκέψεις και περιστροφές. Μην αναρωτιέστε γιατί θεωρούν ότι τους παραμερίζατε, γιατί σίγουρα είχατε δώσει αλλού προσοχή χωρίς βέβαια να αποτελεί δική σας επιθυμία. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν το ίδιο. Επαγγελματικά, θα καταλάβετε πολύ καλά ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε και μάλιστα θα σας αρέσει κιόλας!

Ταύρος

Ευτυχώς που εσείς έχετε καταλάβει πως θα κάνετε την καθημερινότητα σας πιο όμορφη! Ξεκινάτε να βλέπετε το θετικά και να εστιάζετε σ’ αυτά στην εργασία σας, ενώ τα ερωτικά σας έχουν ακόμα κάποια θέματα που θέλετε να ξεκαθαρίσετε..Προς το παρόν δεν κάνετε κίνηση, αλλά τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Όμως, οι πρωτοβουλίες σας θα παρθούν άμεσα.

​Δίδυμοι

Ξημερώνει μία καλύτερη μέρα κυρίως για τα ερωτικά σας και μάλιστα έχετε όλη τη δυνατότητα να χαρείτε για αυτό και να είστε και αισιόδοξοι, γενικότερα. Βασικά αυτό που σας επιτρέπεται να νιώθετε χαρούμενοι και δημιουργικοί είναι το σημαντικό, και έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο γρήγορα τα όποια εμπόδια ή δυσκολίες. Επαγγελματικά, πρέπει να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις!

Καρκίνος

Ότι έχετε αρχίσει και εξωτερικεύεστε είναι κάτι που δε θα σταματήσει αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρετε ότι εσείς έχετε δηλώσει αυτά που σας αναλογούν και τώρα θα κάνετε στην άκρη για να δείτε αν έγιναν κατανοητά. Τα θέματα της οικογένειας προς το παρόν σας βάζουν σε σκέψεις αν κάνετε το σωστό, και μάλιστα νιώθετε ένα είδος εκμετάλλευσης σήμερα… Ερωτικά, σίγουρα δεν έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις, αλλά είστε πολύ κοντά στο να τις πάρετε και μάλιστα να θέλετε να τις σφραγίσετε κιόλας!

Λέων

Ευτυχώς αρχίζετε και καταλαβαίνετε την ανάγκη του να επικοινωνείτε σωστά και μάλιστα να δίνετε και το περιθώριο να σκέφτονται οι άλλοι τα όσα λέτε τα οποία ναι μεν τα λέτε, αλλά αυτή τη φορά έχετε αποφασίσει να τα κάνετε και πράξη. Σήμερα, παρόλα αυτά είστε απότομοι και κοφτοί, και καθόλου διαλλακτικοί. Κάποια θέματα για εσάς είναι αδιαπραγμάτευτα. Επαγγελματικά, μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και κυρίως μη μοιράζετε τελεσίγραφα!

Παρθένος

Είστε αρκετά αναστατωμένοι αλλά τώρα θα καταλάβετε και το λόγο που είστε! Το ζητούμενό σας είναι να νιώσετε ασφάλεια και μάλιστα διαρκείας. Αυτό είναι κάπως πονηρό γιατί θεωρητικά όλοι θα το ήθελαν αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται από μόνο του, αφενός θέλει χρόνο, αφετέρου θέλει κόπο για να το χτίσετε. Ερωτικά, νιώθετε ότι πρέπει να κινηθείτε άμεσα και πιο αποφασιστικά, χωρίς όμως να δείχνετε την ανυπομονησία σας!

Ζυγός

Ευτυχώς για εσάς είναι μία συνολικά καλύτερη περίοδος και αν δεν το καταλάβετε σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να το νιώσετε. Ερωτικά, πάντως, νιώθετε ότι εσείς κρατάτε τα κλειδιά των εξελίξεων και μάλιστα έχετε και ιδιαίτερα αυξημένη αυτοπεποίθηση. Μην το παρακάνετε όμως, χρειάζεται να το χειριστείτε σωστά. Επαγγελματικά, δε σας βοηθάει το να αρνείστε χωρίς να ξέρετε αν αυτό σας συμφέρει , εν τέλει!

Σκορπιός

Ευτυχώς που εσείς έχετε καταλάβει ότι πρώτα πρέπει να σκέφτεστε αρκετά και μετά να ενεργείτε παρόλο που σας παρασύρουν οι φίλοι σας ή οι κοινωνικές συναναστροφές σας. Εσείς καταφέρνετε να στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων με κάποια απάθεια. Ερωτικά, είναι πιθανό να ζήσετε έναν κρυφό έρωτα, και μάλιστα με μεγάλη ένταση. Επαγγελματικά, να κάνετε συνομωσίες αλλά να τις κρύβετε καλά!

Τοξότης

Μπορείτε να περιμένετε ότι πλέον το σύμπαν σας φέρεται πιο φιλικά και μάλιστα σας βοηθάει να προσανατολιστείτε σωστά. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σας και γενικότερα ομάδες με τις οποίες μπορείτε να συνεργαστείτε άψογα. Σήμερα παρόλα αυτά, κάποιοι δείχνουν τις προθέσεις τους άγαρμπα, οπότε πρέπει να ξανασκεφτείτε αν θα τους συμπεριλάβετε στην ομάδα δράσης σας. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι να βάζετε κοινούς στόχους και σιγά-σιγά να τους καταφέρνετε!

Αιγόκερως

Φυσικά και μπορείτε να ανοιχτείτε περισσότερο σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα να κάνετε και καινούργιες παράτολμες κινήσεις οι οποίες θα είναι άκρως αποτελεσματικές. Σήμερα, ωστόσο μην εκρήγνυστε και μη θέλετε όλα να γίνουν εδώ και τώρα. Κάποιες διαδικασίες καθυστερούν και σας κάνουν να θυμώνετε.. Ερωτικά, πάντως, ξέρετε ότι η συμπαράσταση των άλλων θα σας είναι πολύτιμη, αλλά και εσείς να είστε ανταποδοτικοί, έστω και σε μικρότερο βαθμό!

Υδροχόος

Πολύ καλύτερες οι επαφές σας και μάλιστα συναντάτε τους σωστούς ανθρώπους ή σας αναζητάνε οι άνθρωποι που έχουν κάτι ενδιαφέρον να σας πουν. Ερωτικά, πάντως, αρχίζετε και αφήνετε τα γεγονότα να σας οδηγούν και να σας κατευθύνουν σωστά. Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τα πράγματα ως έχουν, αλλά να ξέρετε ότι έχετε και εναλλακτικές. Αυτές σας βοηθάνε σε διαπραγματεύσεις!

Ιχθείς

Δεν είναι ότι εσείς δεν είστε δραστήριοι είναι που οι συνεργάτες σας βιάζονται περισσότερο από εσάς. Ερωτικά, είναι βέβαιο ότι θέλετε να κάνετε ριζική ανακατάταξη, κυρίως για αυτούς που ενδιαφέρεστε. Μάλλον, μπαίνουν καινούργιοι στο παιχνίδι και μάλιστα κερδίζουν επάξια μία θέση. Σήμερα, ωστόσο μη φοβηθείτε στα ερωτικά σας να πείτε τις αλήθειες κατάματα, αφού τις έχετε ήδη διαπιστώσει!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ