Ο Παπανδρέου δηλώνει «άγνοια» για το ύψος του κουρέματος - iefimerida.gr

Ο Παπανδρέου δηλώνει «άγνοια» για το ύψος του κουρέματος

Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο ξενοδοχείο των Βρυξελλών Conrad Hotel, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο.
Ο πρωθυπουργός, ντυμένος σπορ με αμάνικο πουλόβερ, όταν ρωτήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αν θεωρεί ότι θα ληφθεί αύριο τελική απόφαση για το ύψος του κουρέματος του ελληνικού χρέους σήκωσε χαρακτηριστικά τους ώμους, μια κίνηση ενδεικτική της αβεβαιότητας που επικρατεί για την έκβαση της αυριανής Συνόδου Κορυφής.
Σε άλλη ερώτηση για το αν θα γίνει νέα Σύνοδος Κορυφής στις 4 Νοεμβρίου χαριτολογώντας απάντησε: «Ποιες 4; Στις 4 το πρωί εννοείτε» προϊδεάζοντας για ολονύκτιες διαβουλεύσεις ενόψη της κρίσιμης Συνόδου.
Παράλληλα, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως η κατεύθυνση είναι να ληφθεί αύριο οριστική απόφαση για τη ρύθμιση της κρίσης χρέους και εξήγησε πως το EcoFin αναβλήθηκε γιατί υπερκαλύπτεται από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, ενώ το Eurogroup αναβλήθηκε καθώς η τεχνική γραμματεία του επεξεργάζεται ακόμα το ελληνικό ζήτημα.

Τέλος, τόνισε πως εκτιμά πως η αυριανή απόφαση της Συνόδου θα περιλαμβάνει και το ύψος του ποσοστού κουρέματος των ελληνικών ομολόγων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ