O Γιάννης Ξανθούλης μας προσκαλεί σε γάμο! - iefimerida.gr

O Γιάννης Ξανθούλης μας προσκαλεί σε γάμο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στις 20:30 το βράδυ, ο Ιανός της Αθήνας και οι εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη με τίτλο «Την Κυριακή έχουμε γάμο». Ο αγαπημένος συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη είναι ένα road trip της δεκαετίας του '50, ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, σε μια καθημερινότητα από καιρό ξεχασμένη. Ο συγγραφέας με το αμίμητο ύφος και την πνευματώδη γλώσσα του, γεμάτη χιούμορ και αυτοσαρκασμό, καταφέρνει να μαγνητίσει για άλλη μια φορά τον αναγνώστη και να τον παρασύρει σε μια περιπλάνηση στην ελληνική κοινωνία, με οδηγό τη νοσταλγία, το χαρακτηριστικό χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό.

Ο Γιάννης Ξανθούλης σημειώνει πολύ χαρακτηριστικά για το νέο του βιβλίο: «Οι ήρωες της ιστορίας αυτής θα παίξουν και θα μπλεχτούν μέσα στον χρόνο. Στο παρόν και στο μέλλον, με τις τρικλοποδιές του αορίστου… Γι’ αυτό και τα αισθήματά τους, έντονα όσο ποτέ, θα ενηλικιωθούν με επικίνδυνη ταχύτητα. Μέσα από τη ματιά του παιδιού κι ενός καλοκαιριού με συστατικά τον έρωτα, το πάθος, τον θάνατο και το γέλιο. Όπως η ίδια η ζωή. Και πίσω απ’ όλα ο γάμος, σαν πρόσχημα σοβαρό, με την αστεία αθωότητά του. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Ιορδάνης Μακρής με τον Ιορδάνη Λεοντίου και την κοινή τους λαχτάρα για το ταξίδι-περιπέτεια, ας το αφήσουμε σε όσους συμμερίζονται τους γρίφους και αποδέχονται την πρόσκληση στον γάμο της Κυριακής».

O Γιάννης Ξανθούλης μας προσκαλεί σε γάμο!  | iefimerida.gr 0


INFO
Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, ώρα 20:30
IANOS, Σταδίου 24, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ