Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η νέα τάση στο αντρικό ντύσιμο. Μπορεί «βασιλιάς» να παραμένει το «Less is More», όμως το layering ήρθε να δώσει φέτος τον χειμώνα μια συγκεκριμένη ταυτότητα στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των αντρών.

Το layering είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ταυτόχρονα να φορέσετε κάτι άνετο, δείχνοντας παράλληλα το προσωπικό σας στιλ. Είτε είστε τύπος που θέλει να φορέσει ένα μπλέιζερ αλλά να αποβάλει την επισημότητα από πάνω του, είτε πιο casual, αφού πλέον το τζιν τζάκετ μπορεί να συνδυαστεί διαφορετικά από το καθιερωμένο.

Εκτός από το στιλ που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα για εναλλαγές ντυσίματος μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Αφαιρώντας ή προσθέτοντας ένα ρούχο από πάνω του, κάθε άντρας μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση σε περίπτωση που η καθημερινότητά του τον κρατά αρκετές ώρες εκτός σπιτιού.

Οπως όλα τα στιλ, έτσι και το layering έχει τους δικούς του κανόνες.

1. Τα λεπτά ρούχα πρώτα
Ο πρώτος κανόνας, ξεκάθαρος και λογικός: Όσο πιο κοντά στο δέρμα, τόσο πιο λεπτό πρέπει να είναι το ύφασμα. Ένα λεπτό μπλουζάκι μπαίνει πάντα κάτω από ένα πιο χοντρό t-shirt ή polo.

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες] | iefimerida.gr 0

2. Ρούχα που μπορούν να σταθούν μόνα τους
Κάθε κομμάτι, το οποίο σκοπεύετε να βάλετε κάτω από κάποιο άλλο, πρέπει να μπορεί να σταθεί και ως ντύσιμο μόνο του. Μπορεί να είναι είτε ένα πουκάμισο, είτε ένα μπλουζάκι.

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες] | iefimerida.gr 1

3. Αφορά το casual ντύσιμο
Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να λανσάρει το layering σε ντύσιμο που δεν έχει την ταυτότητα του casual. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος στην «κορυφή» να μη βάλει ένα καλό μπλέιζερ. Πάντως, υπάρχει ένας φανατικός υποστηρικτής του layering στα κοστούμια και αυτός είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες] | iefimerida.gr 2

4. Προσέξτε τα νούμερα
Μη φορέσετε ρούχα που θα σας δυσκολεύουν στις κινήσεις σας. Δοκιμάστε να σηκώσετε τους ώμους σας, να ξύσετε την πλάτη σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν δεν μπορέσετε, σημαίνει πως κάτι πρέπει να αφαιρέσετε.

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες] | iefimerida.gr 3

5. Μη φοβάστε το χρώμα
Αν και πιο ασφαλείς επιλογές του χειμώνα είναι αναμφίβολα το μαύρο, το γκρι, το καφέ και το navy blue, μη διστάσετε να δοκιμάσετε και ένα χρώμα. Πράσινο, μωβ και φούξια μπορούν να κάνουν υπέροχη αντίθεση με τα τέσσερα κλασικά χρώματα του ντυσίματός σας.

6. Είναι πρακτικό
Το να φοράτε τρία πιο λεπτά ρούχα είναι πιο πρακτικό από το να φορέσετε ένα βαρύ πουλόβερ, ειδικά όταν η θερμοκρασία δεν είναι άκρως χειμωνιάτικη!

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο -Τι είναι το layering και πώς φοριέται [εικόνες] | iefimerida.gr 4

7. Πρέπει να φαίνονται όλα τα ρούχα
Τέλος, το πιο σημαντικό: όσα κομμάτια αποφασίσετε να φορέσετε, θα πρέπει να φαίνονται έστω και λίγο πάνω σας. Ο βασικότερος κανόνας του layering.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντύσιμο άντρες ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ