ΗΠΑ: Έφηβος βρέθηκε 13 χρόνια μετά την εξαφάνισή του - Πού ήταν [εικόνες] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Έφηβος βρέθηκε 13 χρόνια μετά την εξαφάνισή του - Πού ήταν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και μετά από 13 χρόνια οι περισσότεροι θα είχαν εγκαταλείψεις τις προσπάθειες να εντοπίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο που έχει εξαφανιστεί, μία γυναίκα από τις ΗΠΑ δεν τα παράτησε ποτέ και πλέον μπορεί να αγκαλιάσει τον γιο της.

Ήταν το 2002, στην Αλαμπάμα, όταν ο Τζούλιαν Ερνάντεζ εξαφανίστηκε στην ηλικία των 5 με την μητέρα του και τις αρχές να υποψιάζονται το πατέρα του που δεν είχε την κηδεμονία του.

ΗΠΑ: Έφηβος βρέθηκε 13 χρόνια μετά την εξαφάνισή του - Πού ήταν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τζουλιάν Ερνάντεζ σήμερα

Παρόλα αυτά κανείς δεν κατάφερε να αποδείξει την ενοχή του μέχρι που πριν λίγο καιρό, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης που είχε ως παιδί συνδέεται με ένα άτομο.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του νεαρού ο οποίος χαίρει άκρας υγείας και έχει κάνει και αίτηση να μπει στο πανεπιστήμιο.

Παρόλα αυτά τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τον πατέρα του νεαρού, τον οποίο τελικά η αστυνομία συνέλαβε για απαγωγή και κλοπή ταυτότητας.

ΗΠΑ: Έφηβος βρέθηκε 13 χρόνια μετά την εξαφάνισή του - Πού ήταν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως ανέφερε το NBC, η μητέρα του έφηβου ήταν εκστασιασμένη που θα συναντήσει το παιδί της τόσα χρόνια μετά την εξαφάνισή του. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εγκαταλείπεις ποτέ και συνεχίζει να ψάχνεις», ανάφερε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή αγόρι ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ