Tommy Hilfiger: Συλλεκτική συλλογή εμπνευσμένη από το το rock n’ roll στυλ - iefimerida.gr

Tommy Hilfiger: Συλλεκτική συλλογή εμπνευσμένη από το το rock n’ roll στυλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπνευσμένη από το εμβληματικό rock n’ roll στυλ και τα επαναστατικά statements των μοτοσικλετιστών, η συλλογή περιλαμβάνει κλασικά αγαπημένα κομμάτια επανερμηνευμένα με ένα καθαρό, μοντέρνο twist.

Το Tommy Hilfiger Group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], παρουσιάζει την Hilfiger Denim Fall 2015 People’s Place Originals συλλεκτική συλλογή, εμπνευσμένη από το εμβληματικό rock n’ roll στυλ αναμεμειγμένο με στοιχεία του επαναστάτη μοτοσικλετιστή. Κλασικά κομμάτια ερμηνεύονται ξανά μέσα σε καθαρές γραμμές και η αύρα του παλιού σχολείου αποκτά ένα μοντέρνο αέρα αναζωογόνησης. Αυτό αποτελεί την βασική rock n’ roll γκαρνταρόμπα της σημερινής εποχής. Η συλλογή People’s Place Originals είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

«Το People’s Place ήταν το πρώτο κατάστημα που άνοιξα ως έφηβος το 1969 και έγινε ένα από τα πιο χαλαρά και πολυσύχναστα σημεία της μικρής μου πόλης» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Οι φίλοι μας ερχόντουσαν και καίγαμε λιβάνι, ακούγαμε δίσκους ή δίναμε συναυλίες στο υπόγειο. Το σήμα κατατεθέν look μας αντανακλούσε το στυλ των αγαπημένων μας ροκ σταρς, με δερμάτινα μπουφάν, σκισμένα τζην και γραφικά της δεκαετίας του 70. Έχουμε διοχετεύσει αυτό το look στην συλλεκτική συλλογή Fall 2015 People’s Place Originals δίνοντας στα κατεξοχήν rock n’ roll στυλ ένα φρέσκο twist. Είναι η δική μας ερμηνεία των κλασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας που μας έκαναν διάσημους μέσα από επαναστικά είδωλα».

Η χρωματική παλέτα έχει χτιστεί πάνω στο κατοχυρωμένο Tommy Hilfiger κόκκινο αναμεμειγμένο με μαύρα και λευκά γραφικά, έντονες γραμμές, καρό και μονόχρωμα statements. Το must – have κομμάτι τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι το δερμάτινο μπουφάν του μοτοσικλετιστή – χαρακτηριστικό στυλ για δεκαετίες, κάτι που προκύπτει και από όλους, από το στυλ των μελαγχολικών ειδώλων των ταινιών της δεκαετίας του 1950 μέχρι και των supermodels της δεκαετίας του 1990.

Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει φούτερ τυπωμένα και ριγέ, t-shirts με στάμπες και ένα σατέν nylon bomber εμνευσμένο από το street style της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 1950. Επίσης περιλαμβάνει το κλασικό μαύρο τζην μπουφάν με ένα ελαφρύ κέρινο επίστρωμα, ριγέ μπλούζες, γκρι φθαρμένα τζην και φανελένια καρό πουκάμισα που αναπολούν την skateboard σκηνή του Σιάτλ της δεκαετίας του 1990. Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει υπερμεγέθη τυπωμένα πλεκτά, ριγέ μπλούζες, ένα λεοπαρδαλέ φούτερ και ένα σατέν bomber εμπνευσμένο από vintage γραμμή. Υπάρχουν επίσης φανελάκια με γράμματα και εκτυπωμένα σχέδια μοτοσικλετιστή, υπερμεγέθη boyfriend καρό φανελένια πουκάμισα και επικαλυμμένα skinny τζην που διοχετεύουν το preppy κορίτσι της εποχής του 1950 που έχει σαν στόχο μία καθηλωτική εμφάνιση.

Η συλλεκτική συλλογήPeople’s Place Originals αποτίει φόρο τιμής στο People’s Place, το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ο Tommy Hilfiger ως έφηβος ακόμα μαζί με 2 φίλους του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Elmira της Νέας Υόρκης. Για πρώτη φορά την Άνοιξη του 2015, οι εποχιακές συλλεκτικές συλλογές πωλούνται μαζί με τις Hilfiger Denim’s συλλογές, τόσο την αντρική όσο και τη γυναικεία. Το λανσάρισμα της συλλογής Fall 2015 People’s Place Originals συμπληρώνεται από ειδική τοποθέτηση στα καταστήματα και θα επικοινωνθεί μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του Tommy Hilfiger στα social media. Φίλοι και followers του brand καλούνται να συμμετέχουν στην συζήτηση χρησιμοποιώντας τo hashtag #HilfigerDenim στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ
Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tommy Hilfiger συλλογή rock n’ roll
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ