Γεροβασίλη κατά Αδωνι: Εγραψε ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του Φίλη–Πήραν του Κουμουτσάκου - iefimerida.gr

Γεροβασίλη κατά Αδωνι: Εγραψε ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του Φίλη–Πήραν του Κουμουτσάκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος ότι φλερτάρει με ακροδεξιά στοιχεία και τροφοδοτεί το μίσος, σχολιάζοντας την επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο κος Κουμουτσάκος έξω από το Κοινοβούλιο» δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη για να προσθέσει: «Είδαμε τις τελευταίες μέρες να τροφοδοτείται, να διαμορφώνεται ένα κλίμα από αυτούς που παραδοσιακά φλερτάρουν με την ακροδεξιά».

Ως παράδειγμα, έφερε ότι «στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο twitter, υπήρχε ανάρτηση του κου Γεωργιάδη, να δηλώνει, να λέει ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του κ. Φίλη επί πίνακι. Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα. Επομένως, οι ακροδεξιοί δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη το απόγευμα και πήραν του κου Κουμουτσάκου» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Και κατέληξε: «Θα πρέπει η ΝΔ να αποφασίσει αν είναι ένα κόμμα της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού ή αν είναι απλά μια συνιστώσα της ακροδεξιάς».

Αδωνις: Δεν ήταν δική μου φράση αλλά από ποντιακό site

Ο Αδωνις Γεωργιάδης πέρασε στην αντεπίθεση, διαμηνύοντας στην Ολγα Γεροβασίλη ότι «θα όφειλε να είναι πολύ πιο προσεκτική και να γνωρίζει ότι η φράση την οποία απέδωσε σ΄ εμένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά τίτλος άρθρου από ένα από τα μεγαλύτερα , το μεγαλύτερο σάιτ που ασχολείται με τα ποντιακά ζητήματα στην Ελλάδα, το pontosnews».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε μάλιστα όσους του έχουν επιτεθεί φραστικά τις τελευταίες ημέρες (Γεροβασίλη, Τσίπρας, Σταθάκης, Τσακαλώτος κ.α.) να μην παρεμβαίνουν στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ: «Οι ψηφοφόροι της ΝΔ που θα εκλέξουν τον επόμενο αρχηγό μας στις 22 Νοεμβρίου, είμαι τελείως βέβαιος ότι θα εκλέξουν εκείνον που ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται περισσότερο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται περισσότερο εκείνον που υβρίζει νυχθημερόν. Να μη διανοηθεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει στις εσωτερικές μας διαδικασίες. Εμείς θα αποφασίσουμε ποιον αρχηγό θα βγάλουμε και όχι ο κ. Τσίπρας» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Τέλος, σημείωσε ότι «η επανεμφάνιση της βίας στην κοινωνία μας με την επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου αλλά και τα επεισόδια στα πανεπιστήμια με τη βίαιη εκδίωξη των αξιολογητών δίνουν ένα πάρα πολύ άσχημο σήμα για την κοινωνία μας ότι αρχίζει πάλι το κοινωνικό θερμόμετρο να ανεβαίνει και η κοινωνία να ξεφεύγει». Κάλεσε δε τον Πρωθυπουργό «να διώξει γρήγορα από τη θέση του τον κ. Φίλη», η παρουσία του οποίου «καθίσταται προκλητική για όλο τον ποντιακό Ελληνισμό και για όλο τον Ελληνισμό. Και δίνει άλλοθι σε στοιχεία φασιστικά για να δρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ