Η Βίκυ Σταμάτη δεν βρίσκει τα λεφτά της εγγύησης -Τι θα κάνει για να μην επιστρέψει στη φυλακή - iefimerida.gr

Η Βίκυ Σταμάτη δεν βρίσκει τα λεφτά της εγγύησης -Τι θα κάνει για να μην επιστρέψει στη φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα...ρέστα της παίζει η Βίκυ Σταμάτη, αφού εάν το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίψει την αίτηση που κατέθεσαν οι συνήγοροι της για ακύρωση της υπουργικής απόφασης που “ξεπαγώνει” την καταβολή εγγυοδοσιών, πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές ή στο ψυχιατρείο, καθώς αδυνατεί να καταβάλλει τις 50.000 ευρώ που της έχει επιβληθεί ως όρος για την αποφυλάκισή της.

Σήμερα, συζητήθηκε στο Τμήμα Αναστολών, με πρόεδρο τον κ. Πετρούλια, η αίτηση της, με τους δικηγόρους της να επιμένουν ότι δεν συντρέχουν οι προυποθέσεις για ακύρωση της υπουργικής απόφασης, αφού δεν έχει αλλάξει τίποτε στην τραπεζική αργία (capital control) και πως η Βίκυ Σταμάτη θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη εάν επιστρέψει στις φυλακές. Από την πλευρά το ελληνικό δημόσιο, υποστήριξε ότι εκτός από την καταβολή χρημάτων υπάρχουν και άλλες εγγυοδοσίες, όπως για παράδειγμα ακίνητα, ωστόσο όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της συζύγου του πρώην υπουργού, το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι δεσμευμένο και δεν υπάρχει άλλη περιουσία που μπορεί να αξιοποιηθεί.

Η απόφαση του τμήματος αναστολών θα εκδοθεί αύριο το μεσημέρι. Αν δεν το ΣτΕ απορρίψει την αίτηση της συζύγου του πρώην υπουργού τότε η Βίκυ Σταμάτη θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή. Ανθρωποι του περιβάλλοντός της πάντως έλεγαν ότι η Βίκυ Σταμάτη σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να παραδοθεί σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταμάτη φυλακή ΣτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ