Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό – Στραματσιόνι ή Παούνοβιτς - iefimerida.gr

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό – Στραματσιόνι ή Παούνοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κριθεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας στον Παναθηναϊκό με τον Αντρέα Στραματσιόνι να έχει αυτή την στιγμή προβάδισμα έναντι του Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο 39χρονος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος έχει περάσει από τους πάγκους των Ιντερ και Ουντινέζε, εμφανίζεται ως ο επόμενος τεχνικός του τριφυλλιού από τον ιταλικό Τύπο αφού όπως μετέδωσε το Calciomercato, ο Στραματσιόνι θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2017.

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχουν κατ'ιδίαν συζητήσεις με τον Ιταλό προπονητή μέσα στα επόμενα 24ωρα – ίσως και εντός της ημέρας - και αν όλα κυλήσουν θετικά, τότε θα υπάρξει συμφωνία για συνεργασία των δύο πλευρών.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι πράσινοι θα στραφούν ξανά προς τον Παούνοβιτς, ο οποίος μέχρι χθες εμφανιζόταν κλεισμένος από την ελληνική ομάδα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ