Ο δήμαρχος Λέσβου παράτησε τους Τσίπρα-Σουλτς και έπεσε στη θάλασσα για να σώσει πρόσφυγες - iefimerida.gr

Ο δήμαρχος Λέσβου παράτησε τους Τσίπρα-Σουλτς και έπεσε στη θάλασσα για να σώσει πρόσφυγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θάλασσα έπεσε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός προκειμένου να σώσει δύο μετανάστες που καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Όπως γράφει το emprosnet.gr, ο δήμαρχος Λέσβου ακολουθούσε την αυτοκινητοπομπή που οδηγούσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μάρτιν Σουλτς από το αεροδρόμιο στο hot spot της Μόριας όταν στο ύψος της Βαρειάς είδε δύο πρόσφυγες να κολυμπούν και να ζητούν βοήθεια.

Αμέσως ο δήμαρχος που είναι δεινός κολυμβητής έδωσε εντολή στον οδηγό του να σταματήσει και χωρίς δισταγμό άρχισε να βγάζει τα ρούχα του για να πέσει ο ίδιος στη θάλασσα για να τους σώσει.

Παράλληλα δόθηκε σήμα και στο λιμενικό σώμα να σπεύσει στο σημείο που οι δύο πρόσφυγες είχαν ναυαγήσει και με την βοήθεια και βάρκας ψαρά που ξεκίνησε από κοντινό λιμανάκι, οι πρόσφυγες περισυνελέγησαν και πλέον είναι ασφαλείς.

Ο δήμαρχος παρέμεινε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιαννέλλη στο σημείο μέχρι να βεβαιωθεί ότι η υγεία των δύο προσφύγων είναι καλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπύρος Γαληνός διάσωση μεταναστών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ