Οι Γκάλαχερ θα λάβουν μέρος στο ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Oasis [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Γκάλαχερ θα λάβουν μέρος στο ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Oasis [βίντεο]

Από δεξιά: ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λίαμ και ο Νόελ συμφώνησαν, σύμφωνα με τον Guardian, να παραχωρήσουν αδημοσίευτο υλικό για τη δημιουργία της ταινίας.

Μετά την επιτυχία της βιογραφικής ταινίας για την Έιμι Γουάινχαουζ η οποία προβλήθηκε πριν λίγους μήνες στους κινηματογράφους, η ίδια ομάδα παραγωγής αναλαμβάνει να γυρίσει νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τον πολυτάραχο βίο των Oasis – ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών, το οποίο ίδρυσαν οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ. Οι Oasis έχουν πουλήσει μέχρι στιγμής περί τα 70 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχουν καθορίσει τον ήχο μιας ολόκληρης εποχής για τη βρετανική rock ‘n’ roll μουσική σκηνή. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2009 αν και στην αρχή της φετινής χρονιάς κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για πιθανή επανένωση με σκοπό να εμφανιστούν στο διάσημο βρετανικό φεστιβάλ Γκλαστόνμπερι. Ωστόσο τον περασμένο μήνα ο Νόελ Γκάλαχερ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσουν εκεί «διότι οι διοργανωτές δεν πληρώνουν αρκετά».

Οι Γκάλαχερ θα λάβουν μέρος στο ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Oasis [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το ντοκιμαντέρ που αφορά την ιστορία του συγκροτήματος θα παρουσιάζει τους Oasis από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους ως σήμερα. Οι Γκάλαχερ για τον σκοπό αυτό έδωσαν στον παραγωγό Τζέιμς Γκέι-Ρις και στον σκηνοθέτη Άσιφ Καπάντια (δημιουργούς του «Amy») ελεύθερη πρόσβαση στα αρχεία της μπάντας καθώς και σε αδημοσίευτο υλικό.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, οι αδελφοί Γκάλαχερ μόλις συμφώνησαν να παραχωρήσουν σειρά συνεντεύξεων στο team της ταινίας, για «να μοιραστούν μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις και να αποκαλύψουν διάφορες backstage λεπτομέρειες». Η ταινία είναι έτοιμη το 2016.

Δείτε τις τρεις μεγαλύτερες επιτυχίες των Oasis


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ