Ενας τραγικός πατέρας ταξίδεψε μαζί με Σουλτς-Τσίπρα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος -Ηρθε για να θάψει το παιδί του - iefimerida.gr

Ενας τραγικός πατέρας ταξίδεψε μαζί με Σουλτς-Τσίπρα στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος -Ηρθε για να θάψει το παιδί του

Φωτογραφία: Ιn Time News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα άτομο επιπλέον επέστρεψε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τη Μυτιλήνη. Ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ήταν και ένας πρόσφυγας. Μια φιγούρα τραγική...

Ενας πατέρας, του οποίου το παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ταξίδι από την Τουρκία στη Μυτιλήνη και λόγω της κατάστασής του είχε μεταφερθεί στην Αθήνα για νοσηλεία στο Παίδων. Το άτυχο παιδάκι δεν τα κατάφερε, όμως, και κατέληξε πριν από λίγες ώρες.

Λόγω και της απεργίας της ΠΝΟ, ο τραγικός πατέρας παρέμενε στη Μυτιλήνη και δεν μπορούσε να μεταβεί στην Αθήνα για να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του που θα γίνει σήμερα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας (πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, οποίος δεν μιλάει καθόλου ελληνικά) δεν μπορούσε να βρει ούτε αεροπορικό εισιτήριο. Η ιστορία του έγινε γνωστή στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οι οποίοι και πήραν την πρωτοβουλία να τον πάρουν μαζί τους στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, στο ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ