Το Facebook «κατακτά» τη ζωή σου - Τι δείχνουν οι αριθμοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Facebook «κατακτά» τη ζωή σου - Τι δείχνουν οι αριθμοί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπόσπαστο της καθημερινότητας δισεκατομμυρίων ανθρώπων είναι πλέον η χρήση του Facebook. Δεν το λέει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλά οι αριθμοί, οι οποίοι αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Οταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ άρχισε να υλοποιεί την ιδέα του δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση πως το 2015, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα ασχολούνται καθημερινά με το Facebook.Ο CEO του Facebook, παρουσίασε σε μια συνέντευξη Τύπου, τους σημαντικότερους αριθμούς που αποδεικνύουν τη ραγδαία αύξηση του συγκεκριμένου social media.

Τον Σεπτέμβριο οι καθημερινοί χρήστες ανήλθαν σε 1,01 δισεκατομμύριο ανθρώπους, 17% περισσότερο από τον ίδιο μήνα πέρυσι. Από αυτούς, οι τα 894 εκατομμύρια των ατόμων, χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο για να έχει πρόσβαση.

Από τους 1,5 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, περίπου το 1,38 μπαίνουν στο Facebook από το κινητό ενώ τα 727 εκατομμύρια εξ'αυτών είναι αποκλειστικοί χρήστες των κινητών τηλεφώνων. Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 37% κυρίως από την Ινδία και την Αφρική, οι οποίες πρόσφατα απέκτησαν πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω των τηλεφώνων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς εξακολουθούν να φέρνουν τα μεγαλύτερα έσοδα στο Facebook, συγκριτικά με την Ευρώπη και τις άλλες ηπείρους

Το Facebook «κατακτά» τη ζωή σου - Τι δείχνουν οι αριθμοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η κοινότητα του Facebook σε αριθμούς (Facebook, Whats App, Messenger, Instagram)

Περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύριο εταιρείες ανέβασαν έστω και ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook μέσα στον Σεπτέμβριο.

Σχεδόν 1 λεπτό από τα 5 κατά μέσο όρο που ξοδεύει ο άνθρωπος στο ίντερνετ από το κινητό του τηλέφωνο, ανήκει αποκλειστικά στο Facebook.

Οι χρήστες έστειλαν μεταξύ τους περισσότερες από 9,5 δισεκατομμύρια φωτογραφίες στο Messenger του Facebook.

Και όλα αυτά, την ώρα που το application του Facebook, δεν επιτρέπεται στην Κίνα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook χρήστες Μαρκ Ζούκερμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ