Δύο μηνύσεις κατά Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων - iefimerida.gr

Δύο μηνύσεις κατά Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

(EURONISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν σε βάρους του Νίκου Φίλη, εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με το σάλο που προκάλεσαν τα λεγόμενά του να μην έχει κοπάσει ακόμη.

Τη μία μηνυτήρια αναφορά την κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι Γιάννης Σαχινίδης, Γιάννης Αϊβατίδης και Χρήστος Χατζησάββας ζητούν να να ασκηθεί σε βάρος του υπουργού Παιδείας ποινική δίωξη για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου.

Ακόμη, μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του κ. Φίλη για τον ίδιο λόγο κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο ε.α. πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης και ζητάει την άμεση και επείγουσα ποινική διερεύνηση του θέματος και την άσκηση ποινικής δίωξης - ενώ δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ