Δημοσίευμα σοκ: Ο Τσάρλι Σιν δίνει μάχη με το Aids - iefimerida.gr

Δημοσίευμα σοκ: Ο Τσάρλι Σιν δίνει μάχη με το Aids

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από AIDS φαίνεται πως πάσχει από ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, με τον ίδιο να προσπαθεί να κρατήσει κρυφή τη διάγνωση της υγείας του.

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστός για την έξαλλη και ταραχώδη ερωτική του ζωή με πόρνες και one night stand, λέγεται πως πληροφορήθηκε πριν δυο χρόνια πως έχει μολυνθεί από τον ιό. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως έκανε χρήση ενέσιμων ναρκωτικών και ότι ερχόταν σε επαφή με πόρνες, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης τάραξαν τον ηθοποιό, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και βλέπει μόνο την οικογένεια και τους φίλους, που τον επισκέπτονται, ενώ την νύχτα συνεχίζει τις παλιές του συνήθειες.

«Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι δεν θα τον θυμούνται ως σπουδαίο ηθοποιό, αλλά ως κάποιον που κόλλησε τη νόσο», τονίζει πηγή από το περιβάλλον του. «Βασανίζεται από τη σκέψη ότι η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του θα ξεχαστεί. Ανακοίνωσε την είδηση με βουρκωμένα μάτια στους φίλους του, αλλά ένιωσε ότι μια δημόσια παραδοχή θα κατέστρεφε τον ίδιο και τους φαν του», συμπληρώνει.

Το Radaronline ήταν αυτό που αποκάλυψε πρώτο τη μάχη που δίνει ο σταρ το 2014, με τους εκπροσώπους Τύπου του να το διαψεύδουν. Πληροφορίες θέλουν τον Τσάρλι Σιν να δίνει πολλά χρήματα στις παρτενέρ του για να εξαγοράσει τη σιωπή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σιν AIDS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ