Απερρίφθη το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να μην καταβάλει την εγγύηση των 50.000 ευρώ - iefimerida.gr

Απερρίφθη το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να μην καταβάλει την εγγύηση των 50.000 ευρώ

(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την αίτηση της Βίκυς Σταμάτη για κατάργηση του όρου της καταβολής εγγύησης 50.000 ευρώ που της έχει επιβληθεί για την αποφυλάκισή της.

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε το αίτημα υποστηρίζοντας ότι λόγοι απορίας την εμποδίζουν να καταβάλει το επίμαχο ποσό, ενώ οι συνήγοροί της έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο θα αποφανθεί αύριο Πέμπτη.

Στρέφονται κατά της απόφασης του υπ. Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου να «ξεπαγώσει» τους περιορισμούς στην καταβολή των εγγυοδοσιών που ίσχυαν μέχρι τις 31/10 λόγω capital controls.

Εάν το ΣτΕ απορρίψει την προσφυγή των συνηγόρων της Βίκυς Σταμάτη, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου πρέπει να καταβάλει τη χρηματική εγγύηση μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιστρέψει στις φυλακές...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη εγγύηση Εφετείο ΣτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ