Το ελληνικό τρέιλερ του συγκινητικού «Τέλους διαδρομής» - iefimerida.gr

Το ελληνικό τρέιλερ του συγκινητικού «Τέλους διαδρομής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συγγραφέας-διάνοια, που με την αυτοκτονία του συγκλόνησε τις ΗΠΑ, ζωντανεύει στο σινεμά.

Η ταινία έχει τίτλο «Τέλος διαδρομής» και έχει θέμα την πενθήμερη συνέντευξη που έκανε ο ρεπόρτερ του περιοδικού Rolling Stone, Ντέιβιντ Λίπσκι στον βραβευμένο μυθιστοριογράφο Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας, αμέσως μετά την έκδοση του μυθιστορήματος, «Infinite Jest» το 1996. Ο Γουάλας τότε εθεωρείτο ο πιο ευφυής αμερικανός συγγραφέας της νέας γενιάς. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα, του συγγραφέα ήταν ότι έπασχε από κατάθλιψη ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια. Κατά καιρούς δοκίμαζε νέες θεραπείες αλλά καθώς τα χρόνια περνούσαν η απογοήτευσή του ολοένα μεγάλωνε. Τελικά έδωσε τέλος στη ζωή του, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια στις 12 Σεπτεμβρίου του 2008, σε ηλικία 46 ετών.

Το ελληνικό τρέιλερ του συγκινητικού «Τέλους διαδρομής»  | iefimerida.gr 0

Μετά την αυτοκτονία του Γουάλας, ο Λίπσκι έγραψε το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα με τίτλο «Although Of Course You End Up Becoming Yourself: A Road Trip with David Foster Wallace», το οποίο περιέγραψε τις πέντε ημέρες που πέρασαν μαζί. Σημειοτέον, τελικά η συνέντευξη δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στο περιοδικό.

Το ελληνικό τρέιλερ του συγκινητικού «Τέλους διαδρομής»  | iefimerida.gr 1

Το βιβλίο του Ντέιβιντ Λίπσκι μεταφέρεται στο σινεμά από τον Τζέιμς Πόνσολντ («Ονειρεμένο Τώρα» ), με πρωταγωνιστές τους πρωτοκλασάτους Τζέισον Σίγκελ («How I Met Your Mother» ) και τον υποψηφίο για Όσκαρ Τζέσι Άιζενμπεργκ («Social Network»).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους

Η ταινία «Τέλος διαδρομής» παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στις Νύχτες Πρεμιέρας και θα αρχίσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Τα βιβλία του Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας στα ελληνικά
«Αμερικάνικη Λήθη» (Εκδόσεις Κέδρος)
«Κορίτσι με Παράξενα Μαλλιά» (Εκδόσεις Τραυλός)
«Αυτό Εδώ Είναι Νερό» (Εκδόσεις Κριτική)

Η ταινία
«Τέλος διαδρομής»
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Σίγκελ, Τζέσι Άιζενμπεργκ
Πρεμιέρα: 26 Νοεμβρίου 2015

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ