Αστυνομικός πυροβόλησε τη γυναίκα του 11 φορές στη μέση του δρόμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικός πυροβόλησε τη γυναίκα του 11 φορές στη μέση του δρόμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης μια κατοικίας στη Βραζιλία. Ενας αστυνομικός πήρε στο κυνήγι τη σύζυγό του κρατώντας το όπλο στο χέρι του και την σκότωσε πυροβολώντας την 11 φορές.

Ο 46χρονος άντρας είχε έναν άγριο τσακωμό με την 36χρονη σύζυγό του σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων. Το ζευγάρι ξαφνικά μετέφερε το οικογενειακό του επεισόδιο εκτός σπιτιού, όταν ο αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό όπλο και άρχισε να κυνηγά την άτυχη γυναίκα.

Φτάνοντας σε κοντινή απόσταση, την πυροβόλησε στην πλάτη ενώ ακολούθησαν άλλοι 10 πυροβολισμοί με τη γυναίκα να πεθαίνει ακαριαία.

Ο αστυνομικός συνελήφθη λίγω ώρα αργότερα και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου φρουρείται αφού αποδείχθηκε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ