Τατσόπουλος: Ο Φίλης έχει δίκιο, δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση [βίντεο] - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Ο Φίλης έχει δίκιο, δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συντριπτική πλειοψηφία καταδίκασε τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι δεν έγινε γενοκτονία, αλλά εθνοκάθαρση, ωστόσο ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook ότι συμφωνεί με τον υπουργό Παιδείας, ενώ παραθέτει και σχετικό βίντεο με όσα είπε.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη φορά ο Νίκος Φίλης ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ. Η σφαγή των Ποντίων ΗΤΑΝ εθνοκάθαρση. ΔΕΝ ήταν γενοκτονία. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ και της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ; Την περιγράφω στην ομιλία μου στη Βουλή, πέρυσι, στις 2 Σεπτεμβρίου (από το 5.20 έως το 10.36). Για τις ιλαροτραγικές συνέπειες της επέκτασης του ορισμού "γενοκτονία" σε ΟΛΕΣ τις μαζικές σφαγές -ιδίως σε όσες αναγνωρίζονται ως γενοκτονίες από τη Βουλή των Ελλήνων- αναφέρομαι στην επόμενη ομιλία μου, στις 5 Σεπτεμβρίου (από το 3.10 έως το 6.15). Ρίξτε τους μια ματιά, όποτε βρείτε χρόνο, όσοι δεν θέλετε να ακούτε μονάχα εθνικολαϊκιστικά γαβγίσματα».

Τατσόπουλος: Ο Φίλης έχει δίκιο, δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τατσόπουλος φιλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ