Μια άλλη Αντέλ στο εξώφυλλο του Rolling Stones -Με μπουρνούζι, μιλά για τα προσωπικά της - iefimerida.gr

Μια άλλη Αντέλ στο εξώφυλλο του Rolling Stones -Με μπουρνούζι, μιλά για τα προσωπικά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιτυχία του νέου της τραγουδιού «Hello» είναι πρωτοφανής. Μέσα σε μόλις πέντε μέρες η μπαλάντα της Αντέλ «παρέλυσε» το διαδίκτυο και άγγιξε 100 εκατομμύρια views.

Τώρα η 27χρονη τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stones» βρεγμένη και σχεδόν χωρίς μακιγιάζ.

Μια άλλη Αντέλ στο εξώφυλλο του Rolling Stones -Με μπουρνούζι, μιλά για τα προσωπικά της | iefimerida.gr 0

Φορώντας μόνο ένα λευκό μπουρνούζι η Αντέλ μιλάει για τη δόξα και αλλά και τον 3χρονο γιο της Άγγελο.

«Η καριέρα μου δεν είναι η ζωή μου. Είναι το χόμπι μου. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι μισώ να είμαι διάσημη. Δεν είναι έτσι. Φοβάμαι τη δόξα. Θεωρώ ότι είναι πολύ τοξική και πολύ εθιστική» δήλωσε.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον 41χρονο σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Σαίμον Κονέτσκι αλλά και για τον καρπό του ερωτά τους.

«Ποτέ δεν πρόκειται να είμαι και πάλι μόνη μου. Είμαι μαμά και είμαι σε μια πολύ σοβαρή σχέση. Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να είμαι μόνο εγώ. Ομως δεν μετανιώνω για τίποτα» και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα έχω πετύχει. Και δεν ήμουν πριν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχα πετύχει και πόσο μακρυά είχα φτάσει μέχρι που ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντέλ γιος σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ