Διασώστες απεγκλώβισαν βρέφος 14 ημερών 46 ώρες μετά το σεισμό - iefimerida.gr

Διασώστες απεγκλώβισαν βρέφος 14 ημερών 46 ώρες μετά το σεισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μικρό θαύμα έγινε στο Βαν της Τουρκίας με τους διασώστες να απεγκλωβίζουν από τα χαλάσματα ένα βρέφος 14 ημερών.

Για μία στιγμή τα χαμόγελα επέστρεψαν στην περιοχή που χτυπήθηκε από το πέρασμα του φονικού Εγκέλαδου, έσβησαν γρήγορα όμως όταν μαθεύτηκε πως ένα ακόμη επταόροφο κτήριο κατέρρευσε. Η 14 ημερών Αζρά ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια 46 ώρες μετά το σεισμό, στο Έρτζις, την πόλη που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από το σεισμό.

Υπενθυμίζεται πως ήδη 366 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα 7,2 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.300 και τα κτίρια που έχουν καταρρεύσει φτάνουν τα 2.262.

Κρύο και επεισόδια

Με τη θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς οι επιζώντες περνούν δύσκολες στιγμές και οι διασώστες δίνουν μάχη με τις δυνάμεις τους και το χρόνο. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια στην πόλη Βαν, όταν τα φορτηγά πήγαν να δώσουν στους επιζώντες τρόφιμα και κουβέρτες, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών για να επιβάλει την τάξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ