Οι ηλικιωμένοι πιστολέρο του Πειραιά -Παππούς και γιαγιά είχαν πάνω τους 6 όπλα - iefimerida.gr

Οι ηλικιωμένοι πιστολέρο του Πειραιά -Παππούς και γιαγιά είχαν πάνω τους 6 όπλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έφτασαν σε γειτονιά του Πειραιά για να επιληφθούν μιας διαμάχης δύο γειτόνων, όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ηλικιωμένους πιστολέρο.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ένας δράστης (ηλικιωμένος άνδρας) ήρθε σε λεκτική διαμάχη με το γείτονα του, επειδή ο τελευταίος τάιζε τις γάτες της γειτονιάς κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας του πρώτου. Η κουβέντα εξελίχθηκε σε καβγά έντονο με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει από την τσέπη του όπλο προκειμένου να απειλήσει τον γείτονά του. Εκείνος αντέδρασε και προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Ακολούθησε πάλη και τελικά το όπλο έπεσε από τα χέρια του στο έδαφος.
Στο σημείο είχαν πάει και άλλοι γείτονες, ενώ είχαν καλέσει και την αστυνομία.
Ωστόσο η απίστευτη ιστορία δεν τελείωσε εκεί, αφού ο δράστης μόλις του έπεσε το όπλο από τα χέρια, έβαλε το χέρι στην τσέπη και έβγαλε δεύτερο!

Τότε ακολούθησε η επέμβαση των ανδρών της ΕΛΑΣ, οι οποίοι τον αφόπλισαν και το συνέλαβαν.
Και πάλι όμως η ιστορία είχε συνέχεια, καθώς στο σημείο ήταν και η σύζυγος του δράστη, η οποία αντέδρασε στη σύλληψη του συζύγου της. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν της έδωσαν σημασία, ωστόσο πριν φύγουν από το σημείο αποφάσισαν να ελέγξουν και την ηλικιωμένη. Η έκπληξη τους ήταν τεράστια, αφού η σύζυγος του δράστη είχε στην τσάντα της τέσσερα όπλα!
Στη συνέχεια συνελήφθη και εκείνη και οδηγήθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο τμήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ηλικιωμένοι όπλα πιστόλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ