Ενα... εκνευριστικό ζευγάρι: Πάνε διακοπές κάθε 6 εβδομάδες -Πώς τα καταφέρνουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα... εκνευριστικό ζευγάρι: Πάνε διακοπές κάθε 6 εβδομάδες -Πώς τα καταφέρνουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Κλερ Στέντμαν και ο σύζυγός της Κρις επέστρεψαν από τις διακοπές των 18.000 ευρώ, ήξεραν πως δεν θα μείνουν για πολύ κάτω από τον ουρανό της πόλης τους.

Αυτές οι διακοπές του ζευγαριού στο νησί Νέκερ ήταν μόνο η δέκατη εξόρμησή τους για φέτος. Στις περισσότερες παίρνουν μαζί τους και την κόρη τους, Σιένα, ενώ άλλες φορές πηγαίνουν μόνο οι δυο τους, όπως στο ταξίδι στις Παρθένες Νήσους.

Ο Κρις είναι γενικός διευθυντής σε μονάδες ξενοδοχείων, ενώ η Κλερ διευθύνει επιχείρηση ομορφιάς. Από κοινού βγάζουν πάνω από 90.000 ευρώ τον χρόνο και προτεραιότητά τους είναι να φεύγουν τουλάχιστον μια φορά κάθε έξι εβδομάδες.

«Μετά από μερικές εβδομάδες ενασχόλησης με την επιχείρησή μου, φτάνω σε σημείο εξάντλησης και χρειάζομαι διακοπές για να γίνω καλά», λέει η Κλερ.

Ενα... εκνευριστικό ζευγάρι: Πάνε διακοπές κάθε 6 εβδομάδες -Πώς τα καταφέρνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Κλερ αναφέρει πως οι διακοπές δεν της παρέχουν μόνο την πολυπόθητη χαλάρωση, αλλά την κάνουν και δημιουργική. Η έμπνευση για κάποια από τα επιχειρηματικά της πλάνα ήρθε την ώρα που λιαζόταν πάνω στη χρυσή άμμο και είχε ένα κοκτέιλ στο χέρι.

«Επειδή δεν είμαι με ένα κινητό στο χέρι, να ελέγχω το τηλέφωνό μου για μηνύματα και email κάθε τρία δευτερόλεπτα, μου δίνει χώρο για να σκεφτώ πιο καθαρά», τονίζει.

Οι φετινές τους διακοπές περιελάμβαναν μια εβδομάδα στην Κρήτη τον Οκτώβριο, μία στη Ζάκυνθο και μία στην Προβηγκία τον Ιούλιο. Ακόμα, βρέθηκαν στο Ντόρσετ, στο Σόμερσετ και στο Λινκονσάιρ. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε διακοπές και χώρια, με τον Κρις να απολαμβάνει ένα τετραήμερο διακοπών γκολφ στην Πορτογαλία και πέντε μέρες στο Λας Βέγκας, ενώ η Κλερ πήγε ένα Σαββατοκύριακο με μια φίλη της στο Δουβλίνο.

Ενα... εκνευριστικό ζευγάρι: Πάνε διακοπές κάθε 6 εβδομάδες -Πώς τα καταφέρνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ως εργαζόμενη μητέρα για πολλές μέρες, μπορεί να αισθανθείς πως χάνεις χρόνο με το παιδί σου. Η Σιένα (σ.σ.: η κόρη του ζευγαριού) πηγαίνει κάποιες μέρες της εβδομάδας στον βρεφικό σταθμό και περνά κάποιες άλλες με τη γιαγιά της. Ετσι, όταν είμαι μαζί της, είμαι απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτήν. Πηγαίνοντας κάποια ταξίδια μαζί της, θέλουμε να κατασκευάσουμε αναμνήσεις σε εκείνη. Δεν έκανα πολλές διακοπές όταν ήμουν παιδί, αλλά έχω ζωντανές αναμνήσεις απ' όσες πήγα, οπότε ελπίζω η κόρη μου να αισθανθεί το ίδιο», αναφέρει η Κλερ.

Ενα... εκνευριστικό ζευγάρι: Πάνε διακοπές κάθε 6 εβδομάδες -Πώς τα καταφέρνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Κλερ λέει ότι πολλοί φίλοι της σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως αυτή και ο σύζυγός της Κρις πηγαίνουν τόσες πολλές φορές ταξίδια μέσα στον χρόνο και μπόρεσαν να αφήσουν και τη Σιένα το καλοκαίρι για ένα 15νθήμερο με τη γιαγιά της.

«Η μικρή αισθάνεται ασφαλής με τη γιαγιά της ακόμα και αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν είναι εκεί», ισχυρίζεται και συνεχίζει: «Τη λατρεύω, είναι ο κόσμος μου, αλλά είναι αναγκαίο να περνάω χρόνο και με τον Κρις, μιας και δουλεύουμε πολλές ώρες».

Ενα... εκνευριστικό ζευγάρι: Πάνε διακοπές κάθε 6 εβδομάδες -Πώς τα καταφέρνουν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι ταξίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ