Στο εστιατόριο «Μono» στην Πλάκα θα κάνει η κυβέρνηση το τραπέζι στον Μοσκοβισί - iefimerida.gr

Στο εστιατόριο «Μono» στην Πλάκα θα κάνει η κυβέρνηση το τραπέζι στον Μοσκοβισί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα στέκι για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας, το εστιατόριο «Μono» στην Πλάκα, θα κάνει η κυβέρνηση το τραπέζι στον Γάλλο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος καταφτάνει στην Ελλάδα.

Παρότι βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, είναι πλήρως απομονωμένο από τη βαβούρα της πλατείας Συντάγματος και δεν είναι λίγα τα μεσημέρια που συναντά κανείς κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και δημοσιογράφους.

Οι προετοιμασίες για το γεύμα έχουν γίνει εδώ και μέρες και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, λένε άνθρωποι που έχουν άμεση εικόνα των προετοιμασιών που γίνονται.

Σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr στο τραπέζι θα είναι παρόντες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και από το οικονομικό επιτελείο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
Το μενού θα περιλαμβάνει, εκτός από μεταρρυθμίσεις και προαπαιτούμενα, εκλεκτά πιάτα και αυθεντικό μεσογειακό φαγητό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση Πιερ Μοσκοβισί τραπέζι mono
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ