Τα ζώδια της Τρίτης 3 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 3 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Είστε σε καλύτερη διάθεση σήμερα και είστε και πιο ομιλητικοί χωρίς όμως να αποκαλύπτετε τους σκοπούς σας… Απλά, είστε πιο ευδιάθετοι! Ερωτικά, θα κάνετε το χατίρι να συμμετέχετε σε κάτι μόνο και μόνο για να δώσετε ικανοποίηση σε άλλους και μάλιστα χωρίς να δυσανασχετείτε. Έχετε μία τάση ειλικρίνειας σήμερα και σε καλό θα σας βγει!

Ταύρος

Επειδή εσάς ο καλός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη έχει πάρει αγκαζέ τον Άρη και δεν τον αφήνει, καλό είναι να δραστηριοποιηθείτε και εσείς και αυτό που θέλετε να το διεκδικείτε χωρίς περιστροφές και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μην το πολύ-μελετάτε. Ερωτικά, πάντως αυτή σας η διάθεση να ρισκάρετε και να δώσετε ευκαιρία σε κάτι που δεν είχε καμία προοπτική, αρχίζει και σας αποζημιώνει.

​Δίδυμοι

Ευτυχώς που εσείς είστε αρκετά γρήγοροι σήμερα και γενικότερα έχετε καλά αντανακλαστικά ώστε να προλάβετε ζημιές στην εργασία σας, ή παρανοήσεις ή λάθη. Ερωτικά πάντως, έχετε καταφέρει να μην σας ζαλίζουν με θέματα που ξέρουν ότι η απάντησή σας θα είναι αρνητική. Έχετε επιβάλλει τις απόψεις σας και σίγουρα ξέρετε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές, πριν καν ξεκινήσουν!

Καρκίνος

Είναι μία μέρα που εσείς θέλετε να κάνετε αρκετές πληρωμές και δεν είστε και στα καλύτερά σας. Δίκιο έχετε… Τα επαγγελματικά σας έχουν αρχίσει και επεκτείνονται με σταθερό τρόπο, και καλά κάνατε και εκμεταλλευτήκατε κάποιες γνωριμίες. Τα ερωτικά σας, σήμερα έχουν ερωτηματικά, γιατί θέλουν να τους παρέχετε ασφάλεια, αλλά εσείς δε θέλετε να τη δώσετε απλόχερα!

Λέων

Στο δικό σας ζώδιο η Σελήνη σήμερα και σας κάνει πιο ευαίσθητους. Βέβαια δεν είστε και τόσο ειλικρινείς με τους εαυτούς σας, γιατί έχετε μία εξωτερική εικόνα που δεν αντανακλά αυτό που νιώθετε. Οι δικοί σας άνθρωποι καταλαβαίνουν καλά ότι δεν είστε ο εαυτός σας, και κάτι θέλετε να κρύψετε. Ερωτικά, σας φοβίζει ότι αυτό που νοιώθετε δεν είναι αμοιβαίο, ή τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό και στην ίδια ένταση.

Παρθένος

Γενικότερα έχετε μπει σε μία φάση που είστε αρκετά ανυπόμονοι και, όχι μόνο αυτό, δεν μπορείτε να εκφραστείτε και σωστά και εκεί θυμώνετε κιόλας. Αυτό βέβαια μόνοι σας το καταλαβαίνετε γιατί διευκρινήσεις δε δίνετε. Ερωτικά, είστε τόσο ερωτεύσιμοι όσο και να προσεγγίσετε ένα λάθος άτομο στη ζωή σας, ή να σας έρθει εκείνο με φόρα. Πάντως, η ερωτική σας διάθεση είναι τόσο ανεβασμένη όσο και να φαίνεστε εντελώς διαθέσιμοι ενώ δεν είστε!

Ζυγός

Αυτό που σας ανησυχεί είναι ότι είναι άλλοι στα πόδια σας και αποφασίζουν για τα οικονομικά σας, δημιουργώντας υποχρεώσεις που ούτε τις είχατε προβλέψει ούτε και θέλατε. Ερωτικά, βλέπετε ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, αλλά δεν ξέρετε αν είναι για τον σκοπό που εσείς θέλετε. Μάλλον έχετε φορέσει τα σοβαρά σας, εκτός από τα χειμωνιάτικά σας, οπότε, και οι ερωτικές σας επιλογές έχουν πάρει την ανάλογη κατεύθυνση!

Σκορπιός

Θα μιλήσετε όταν πρέπει να μιλήσετε, αυτό λέτε και σίγουρα παίρνετε τις αναβολές σας μόνοι σας. Σήμερα, ωστόσο είστε ιδιαίτερα οξύθυμοι και έτοιμοι να επιβληθείτε με άγαρμπο τρόπο, στα επαγγελματικά σας ενώ στα ερωτικά σας, θέλετε να προσαρμόσετε την καθημερινότητά σας σε πιο ρομαντικά δεδομένα. Προς το παρόν το προσπαθείτε ή ζείτε με αναμνήσεις που σας παρέχουν αυτή την άνεση!

Τοξότης

Είστε πιο καλά σήμερα, ξυπνάτε με μεγαλύτερη άνεση και είστε έτοιμοι να μιλήσετε και να επιλύσετε παντός είδους προβλήματα σήμερα, και γενικότερα να προκαλέσετε συζητήσεις που πρωτύτερα δεν τολμούσατε. Ερωτικά πάντως, σας αρέσει αυτό το αλισβερίσι της διεκδίκησης που έχει ξεκινήσει. Σας διασκεδάζει να είστε αρεστοί. Βέβαια δεν είστε και οι μόνοι αφού είναι ένα παιχνίδι που αρέσει σε όλους! Οπότε, πρέπει να αλλάξετε και τους ρόλους!

Αιγόκερως
Έχετε καταφέρει να αποτραβηχτείτε από γεγονότα που σας δημιουργούν εντάσεις και έχετε πιο μετριοπαθή στάση σε γεγονότα που άλλοτε τα παίρνατε βαρέως και τα διαχειριζόσασταν με εντάσεις. Τώρα, όμως δε θέλετε καθόλου να το ζήσετε αυτό. Ερωτικά, είστε αρκετά υποστηρικτικοί και μάλιστα έχετε αποφασίσει ότι θα σβήνετε και τις παραμικρές αμφιβολίες όπου υπάρχουν! Οπότε, τουλάχιστον από εσάς δε θα υπάρξει ούτε υπόνοια για σύγκρουση!

Υδροχόος

Αυτό που σας ανησυχεί είναι τα επαγγελματικά σας γιατί βλέπετε ότι κάτι σας κρύβουν ή ότι κάτι σκαρώνουν ερήμην σας. Βασικά, θέλετε να ξέρετε επ’ ακριβώς τι συμβαίνει ακόμα και αν δεν είναι τόσο ευχάριστο αυτό. Τουλάχιστον θέλετε να βελτιωθείτε ή να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε κάτι που οι άλλοι θεωρούν σημαντικό. Ερωτικά, δεν έχετε ξεκαθαρίσει την στάση που θα ακολουθήσετε, ή αν θα δώσετε μία ακόμα ευκαιρία προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις!

Ιχθείς

Γενικότερα, αντιμετωπίζετε αισιόδοξα όλα αυτά που σας συμβαίνουν και δεν μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε ότι μπορεί να υπάρξει και άσχημη πλευρά. Είναι καλό που είστε καλοπροαίρετοι και μάλιστα έτσι το αντιμετωπίζουν και οι συνεργάτες σας. Εστιάζετε σε σωστά σημεία. Ερωτικά, αν υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις, είναι βέβαιο ότι θα ταράξουν την όποια ισορροπία, χωρίς όμως να σας ρωτήσουν από πριν αν αυτό ισχύει.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ