Αβέβαιο το μέλλον του Τούντορ στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε ο Σαββίδης - iefimerida.gr

Αβέβαιο το μέλλον του Τούντορ στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε ο Σαββίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα πρέπει να νιώθει καθόλου άνετα όσον αφορά τη θέση του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αφού όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του δικεφάλου του Βορρά, ο Κροάτης θα κριθεί στους επόμενους τρεις αγώνες της ομάδας.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και κυρίως η κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου φέρεται να προκάλεσαν την οργή του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είδε την ομάδα του να μένει 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μετά την αιφνίδια επίσκεψη που είχε πριν δέκα ημέρες στο προπονητικό κέντρο, αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Πέμπτη παίζει τη μισή πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στην Κράσνονταρ εκτός έδρας, αντιμετωπίζει Πανθρακικό και Παναιτωλικό τις επόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και αυτά είναι τα παιχνίδια, τα οποία θα αποτελέσουν το καθοριστικό σημείο αναφοράς για το μέλλον του Τούντορ στον πάγκο της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ιγκορ τουντορ διοίκηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ