Κριστιάνο Ρονάλντο:« Είμαι καλύτερος από τον Μέσι» - Καυστικό σκίτσο της Sport [εικόνα] - iefimerida.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο:« Είμαι καλύτερος από τον Μέσι» - Καυστικό σκίτσο της Sport [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά με την εδώ και περίπου δέκα χρόνια μόνιμη σύγκρισή του με τον Λιονέλ Μέσι, για το ποιος παίκτης είναι τελικά καλύτερος στον κόσμο, δίνοντας αφορμή στην εφημερίδα «Sport» να κυκλοφορήσει με ένα καυστικό σχόλιο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, παραχώρησε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας που αφορά τη ζωή του και απάντησε στο ερώτημα για το αν αυτός ή ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

«Έχω υπάρξει στην κορυφή των ματς που έχω παίξει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πες μου άλλον ένα παίκτη που το έχει καταφέρει αυτό. Η διαφορά στο να είσαι το νούμερο ένα ή δύο κρίνεται στις λεπτομέρειες, όπως το αν κερδίζεις ή όχι κύπελλα. Μπορεί να πιστεύεις πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος, αλλά νομίζω πως εγώ είμαι», απάντησε χαρακτηριστικά ο άσος της Ρεάλ, δίνοντας την ευκαιρία στην καταλανική εφημερίδα «Sport» να κυκλοφορήσει με ένα σκίτσο, το οποίο σατιρίζει την απάντηση του 30χρονου παίκτη.

Κριστιάνο Ρονάλντο:« Είμαι καλύτερος από τον Μέσι» - Καυστικό σκίτσο της Sport [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ Λιονέλ Μέσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ