Ο Παπαδημούλης αδειάζει όσους κάνουν δηλώσεις περί ισοδυνάμων: Είναι δουλειά του πρωθυπουργού και του ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

Ο Παπαδημούλης αδειάζει όσους κάνουν δηλώσεις περί ισοδυνάμων: Είναι δουλειά του πρωθυπουργού και του ΥΠΟΙΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μεγαλοπρεπές… άδειασμα προς όσους κάνουν δηλώσεις περί ισοδυνάμων χωρίς να είναι αρμόδιοι, επιφύλαξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μέσα από συνέντευξή του στον real fm, τόνισε πως " πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι απαιτείται φειδώς. Ο πληθωρισμός περί ισοδυνάμων δεν ωφελεί. Όσοι μιλούν για τα ισοδύναμα δεν ωφελούν", είπε και πρότεινε οι όποιες προτάσεις να γίνονται στον πρωθυπουργό και όχι δημοσίως. Εξήγησε μάλιστα, ότι ο Νοέμβριος είναι βαρύς μήνας καθώς πρέπει να δρομολογηθεί το μισό του μνημονίου τις επόμενες εβδομάδες.

«Ελαστικότητα για το προσφυγικό»
Μιλώντας για το ζήτημα των προσφυγικών ροών, έκανε λόγο για "ευρωπαϊκή λύση τώρα και ελαστικότητα και βοήθεια γιατί δεν μπορεί η κοινωνία και η χώρα να σηκώσει αυτό το βάρος μόνη της".

«Δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί»
Τέλος, αναφέρθηκε και στο "αγκάθι" των "κόκκινων" δανείων, επεσήμανε ότι θα πρέπει να προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας", προσθέτοντας ότι χρειάζεται "έντιμος συμβιβασμός" και αυτοί που έχουν και δεν πληρώνουν να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις που να επιτρέψουν να μειωθεί το ποσοστό των "κόκκινων" δανείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ