Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eννέα μήνες πέρασαν από το χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου νεαρού, θύμα άγριου bullying στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε, ο οποίος έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Η οικογένειά του τέλεσε το μνημόσυνο για τους εννέα μήνες από το χαμό του στην εκκλησία στον Κάτσικα Ιωαννίνων, όπου πλήθος κόσμου της περιοχής, που δεν γνώρισαν ποτέ τον άτυχο Βαγγέλη, όμως τον αγάπησαν σαν δικό τους παιδί, έδωσαν το παρόν και συμπαραστάθηκαν στους γονείς και συγγενείς του 20χρονου που ήρθαν από το Ρέθυμνο, για να δεχθούν τα συλλυπητήρια όλων.

Μία άλλη τραγική φιγούρα που έδωσε το παρόν,στο μνημόσυνο,η Στέλλα Μαρμαρινού, θεία του Μάριου Παπαγεωργίου,που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας,ανέφερε πως νέος ανακριτής αναλαμβάνει ουσιαστικά τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Γιακουμάκης μνημόσυνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ