Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δουλειά του τραπεζίτη είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην έχουν ενέργεια για οτιδήποτε άλλο γυρνώντας σπίτι. Ωστόσο 4 νέοι βρήκαν τις ισορροπίες και διατηρούνται σε άψογη φόρμα παρά τις εξαντλητικές ώρες γραφείου.

Μιλώντας στην Daily Mail αποκαλύπτουν τα μυστικά του σώματος τους και πώς καταφέρνουν να ισορροπήσουν προπόνηση και δουλειά.

Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ρίτσι Μπρου – 29 ετών
Για να δείχνει τόσο εντυπωσιακός, στριμώχνει τις προπονήσεις του με τη δουλειά του στην πόλη. «Με απλά λόγια, απλά βρίσκω το χρόνο! Σηκώνομαι γύρω στις πέντε και πηγαίνω κατευθείαν στο γυμναστήριο πέντε με έξι ημέρες την εβδομάδα πριν ξυπνήσουν οι άλλοι. Δουλεύω με διάφορες αγορές (Ασία και τις ΗΠΑ) κι έτσι δεν έχω χρόνο να κάνω γυμναστική κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ίδιος πιστεύει ότι δεν έχει αυτό που θεωρεί τέλειο σώμα, αλλά τουλάχιστον η σιλουέτα του του χαρίζει αυτοπεποίθηση και δείχνει καλά με τα κοστούμια.

Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τομ Εξτον – 28 ετών
Το τέλειο σώμα έγινε μάλλον κατά λάθος στην περίπτωση του Εξτον. «Στο πανεπιστήμιο άρχισα την προπόνηση επειδή δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω! Αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε πάθος, όταν άρχισα να μαθαίνω περισσότερα, και να βλέπω τα αποτελέσματα». Πλέον ο 28χρονος προπονείται 5-6 φορές την εβδομάδα κάνοντας μία σειρά από ασκήσεις για όλο το σώμα. Συνήθως στριμώχνω τις προπονήσεις μου μέσα στην εργάσιμη μέρα, κυρίως το μεσημέρι και έτσι κάνει πολλές προπονήσεις 30-35 λεπτά την καθεμία. Επιπλέον παράτησε τη διατροφή junk food και τρώει γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τη σωστή οικοδόμηση των μυών. Ωστόσο παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις προπονήσεις και την καριέρα του. «Με δυσκολία, συμβιβασμό, διαχείριση του χρόνου, αλλά και επιμονή τα καταφέρνω. Μια μισάωρη προπόνηση είναι καλύτερη από το καθόλου, αλλά δεν με τιμωρώ κιόλας αν χάσω μία»

Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Εντι Τέιλορ – 26 ετών
«Ποτέ δεν πήγαινα στο γυμναστήριο και δεν έκανα γυμναστική και πολύ σπάνια πήγαινα για τρέξιμο. Τώρα έχω προπονούμαι όπου μπορώ, 35 λεπτά πριν από την δουλειά σε πολύ υψηλή ένταση. Εχω επικεντρωθεί σε όλες τις σύνθετες κινήσεις, πάγκο, push ups και deadlifts». Ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να συνδυάζει δουλειά και καλή φυσική κατάσταση, αλλά πιστεύει ότι είναι απαραίτητο για να νιώθει καλά. «Κρατά το μυαλό μου υπό έλεγχο και μου δίνει μία αίσθηση αυτοπεποίθησης και ολοκλήρωσης»

Σέξι τραπεζίτες αποκαλύπτουν πώς έγιναν «φέτες» παρά τις πολλές ώρες δουλειάς [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ααρον Πίτερς – 23 ετών
Ο Ααρον ποτέ δεν πρόσεχε τι έτρωγε, με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν τα κιλά. Τώρα ενδιαφέρεται για τον υγιεινό τρόπο ζωής: «Δεν υπάρχει βραχυπρόθεσμη λύση για μια μακροχρόνια προβλήματα. Ολα είναι θέμα θερμίδων. Αν καίτε περισσότερες απ' όσες καταναλώνετε θα αδυνατίσετε. Μια ώρα προπόνηση είναι το 4% της ημέρας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε χρόνο για να κάνετε ό, τι θέλετε στη ζωή. Με αυτό τον τρόπο ακόμα έχετε την ευελιξία να κοινωνικοποιηθείτε με τους φίλους / συναδέλφους και συνεργάτες μετά την εργάσιμη ημέρα σας». Οσο για το είδος της προπόνησης που προτιμάει: «Η άρση βαρών έχει αλλάξει τη ζωή μου. Με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Με μεταμόρφωσε και όχι μόνο σωματικά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραπεζίτης προπόνηση δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ