Ο Σ. Κόκκαλης διαψεύδει τη συμμετοχή του στη Gennet και προαναγγέλλει μήνυση κατά του Βαξεβάνη - iefimerida.gr

Ο Σ. Κόκκαλης διαψεύδει τη συμμετοχή του στη Gennet και προαναγγέλλει μήνυση κατά του Βαξεβάνη

(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, ο Σωκράτης Κόκκαλης διέψευσε δημοσίευμα περιοδικού το οποίο τον φέρει αναμεμιγμένο στην υπόθεση με το πρόστιμο της Gennet και την ΓΓΔΕ Κατερίνα Σαββαϊδου.

Ο κ. Κόκκαλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στις δέουσες δικαστικές ενέργειες κατά του εκδότη του περιοδικού και του συντάκτη του άρθρου.

Οπως αναφέρει ο κ. Κόκκαλης: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή....», καθ' ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ' όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.

Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ' επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο».

Intracom: Δεν έχουμε καμία σχέση με την Gennet

Την ίδια ώρα ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε και η εταιρεία Intracom μετά από δημοσιεύματα ότι έχουν ή είχαν σχέση με την εταιρεία GENNET.

Σε ανακοίνωσή της η Intracom Holdings τονίζει ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.

Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σωκράτης Κόκκαλης Intracom Gennet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ