Η νέα διαδικτυακή τρέλα: Φωτογραφίζουν αξιοθέατα και τοπία σε όλο τον πλανήτη με φόντο τα... αμελέτητά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα διαδικτυακή τρέλα: Φωτογραφίζουν αξιοθέατα και τοπία σε όλο τον πλανήτη με φόντο τα... αμελέτητά τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εποχή του ίντερνετ και των selfies, γίνονται, αν όχι μόνο τρελά, πολλά τρελά πράγματα. Οπως αυτή η τελευταία μόδα, το nutscaping, που επιβάλλει στους άνδρες να φωτογραφίζονται στα μέρη που επισκέπτονται με έναν εντελώς διαφορετικό και ανορθόδοξο τρόπο: Να κατεβάζουν το παντελόνι τους, να βγάζουν τους όρχεις τους και να τους φωτογραφίζουν με φόντο το μαγευτικό τοπίο που έχουν μπροστά τους.

Και επειδή ζούμε και στην εποχή των social media, για να είναι ολοκληρωμένη η δουλειά πρέπει να ανεβάσεις τη φωτογραφία στο Ιντερνετ. Με το σωστό hashtag, που δεν είναι άλλο από το #nutscaping.

Η νέα διαδικτυακή τρέλα: Φωτογραφίζουν αξιοθέατα και τοπία σε όλο τον πλανήτη με φόντο τα... αμελέτητά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μόδα έχει εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό, που όχι μόνο έχει δημιουργηθεί ένα site (το nutscapes.com) που μαζεύει όλες τις φωτογραφίες με φόντο όρχεις που ανεβαίνουν στο Διαδίκτυο, αλλά δίνει και οδηγίες σε άνδρες που θέλουν να βγάλουν και αυτοί μια τέτοια αναμνηστική φωτογραφία. Γιατί δεν είναι απλό. Απαιτούνται σχεδόν ακροβατικές ικανότητες για μια σωστή φωτογραφία.

Πώς να κάνετε και εσείς nutscape:

  • Εντοπίστε ένα εντυπωσιακό μέρος
  • Γυρίστε την πλάτη σας στο εντυπωσιακό αυτό μέρος 
  • Κατεβάστε το παντελόνι σας 
  • Λυγίστε τα γόνατά σας κρατήστε τη φωτογραφική ανάμεσα στα πόδια σας και κάντε... κλικ! 

Εξτρα τιπς:

  • Φροντίστε να είστε χαλαροί: Να φοράτε παντελόνια, βερμούδες ή οτιδήποτε άλλο χωρίς κουμπιά, αλλά με φερμουάρ ή λάστιχο για πιο εύκολη πρόσβαση.
  • Από το πόσο θα ανοίξετε και θα λυγίσετε τα πόδια σας εξαρτάται το πώς οι... όρχεις σας θα είναι στη σωστή στάση για τη φωτογραφία.
  • Προσοχή, το θέμα δεν είναι να φωτογραφήσετε το μόριό σας.
  • Η συνεργασία δεν είναι κακό πράγμα -Αν δεν μπορείτε μόνοι σας ζητήστε τη βοήθεια κάποιου άλλου. 

Από τις πρώτες πρώτες φωτογραφίες που βλέπει κανείς μπαίνοντας στο εν λόγω site, το Nutscapes.com, είναι μάλιστα μια με φόντο την Ακρόπολη!

Με το θέμα, φυσικά, έχουν ασχοληθεί πολλά μεγάλα διεθνή διαδικτυακά μέσα. Πρώτη ανακάλυψε την νέα μόδα η αμερικανική ιστοσελίδα The Daily Dot. Ακολούθησαν το Mashable και το Maxim, τα οποία τόνισαν την καλλιτεχνική διάσταση των φωτογραφιών αυτών προσκαλώντας παράλληλα όλους είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα Nutscapes ή να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες. Ακολούθησε το Buzzfeed, η βρετανική ιστοσελίδα Metro, το γαλλικό Slate και η Liberation.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nutscape αμελέτητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ