Επιασε δουλειά ο Πογέτ στην ΑΕΚ – Συγκίνηση στο αντίο του Μπουρουτζίκα - iefimerida.gr

Επιασε δουλειά ο Πογέτ στην ΑΕΚ – Συγκίνηση στο αντίο του Μπουρουτζίκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική ημέρα ξημέρωσε στην ΑΕΚ, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του γνωριμία με την ποδοσφαιριστές της Ενωσης, τους οποίους στη συνέχεια προπόνησε ενώ σε συνεργασία με τον Στέλιο Μανωλά, βγήκε και η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πογέτ δεν θέλησε να χάσει καθόλου χρόνο. Βρέθηκε στα Σπάτα από νωρίς το πρωί και αφού πρώτα είχαν αφιχθεί τα ξημερώματα στη χώρα μας οι δύο βοηθοί του. Ο 48χρονος Ουρουγουανός με τη βοήθεια του Στέλιο Μανωλά, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και αφού πρώτα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές.

Ο μοναδικός Έλληνας, ο οποίος παρέμεινε για την ώρα στο τεχνικό επιτελείο είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος θα διατηρήσει τη θέση του γυμναστή. Λίγο πριν την προπόνηση, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας αποχαιρέτισε τους παίκτες και τους υπαλλήλους στα Σπάτα αφού είχε ενημερωθεί από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, πως δεν θα συνέχιζε με τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ. Πάντως τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθεί και ένας Ελληνας βοηθός στο πλευρό του Πογέτ, προκειμένου να τον βοηθήσει στις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που έχει αποδεχθεί ο Ουρουγουανός.

Μέσα ο Αραβίδης

Χωρίς εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χρήστος Αραβίδης αν και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συμπεριλήφθηκε σε αυτήν αφού το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θεωρεί πως θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γκας Πογέτ. Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογετ αεκ προπόνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ