Ο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ– Η ατάκα του Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Ο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ– Η ατάκα του Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκουστάβο Πογέτ συμφώνησε σε συμβόλαιο 8 μηνών με την ΑΕΚ και δεν θέλησε να χάσει καθόλου χρόνο για δουλειά. Αφού ζήτησε από τη διοίκηση να κοουτσάρει αυτός την Ενωση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να πάρουν την πρώτη πτήση που θα βρουυν για την Ελλάδα και από τα ξημερώματα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Η προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 ωστόσο ο Πογέτ δεν θέλησε να φτάσει την τελευταία στιγμή. Από την στιγμή που οι συνεργάτες του πάτησαν στην Ελλάδα αργά χθες το βράδυ, φρόντισε να πάει στο προπονητικό όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να προετοιμαστεί για την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Εκεί βρίσκεται και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα τον παρουσιάσει στους παίκτες αλλά και ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος θα τον βοηθήσει στην πρώτη του προπόνηση.

Η ατάκα του Μελισσανίδη

Το χθεσινό ραντεβού ολοκληρώθηκε πολύ πιο γρήγορα απ' ότι θα περίμεναν και οι δύο πλευρές. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διέκρινε το πάθος και την αποφασιστικότητα στον Ουρουγουανό τεχνικό και όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, υπήρξε μια ατάκα του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, που κέρδισε αμέσως τον Πογέτ. ««Πάμε μέχρι το καλοκαίρι, ούτε εσύ να δεσμευτείς ούτε εμείς, να δούμε αν γουστάρει ο ένας τον άλλο, αν σου αρέσει κι εσένα εδώ. Και μετά υπογράφουμε όχι για δύο αλλά για άλλα 22 χρόνια αν θέλεις...», είπε χαρακτηριστικά ο «Τίγρης» στον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος φρόντισε από την πρώτη κιόλας μέρα να του δείξει τη διάθεση που έχει για δουλειά.

Ο Πογέτ θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας την καριέρα του στην Ενωση με ένα μεγάλο ντέρμπι. Αγνωστο παραμένει αν δίπλα του θα είναι ο Στέλιος Μανωλάς, προκειμένου να έχει μια έξτρα βοήθεια ή αν θα ζητήσει να είναι μόνος του, μαζί με τους δικούς του βοηθούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογετ αεκ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ