Διοίκηση κλείδωσε την ομάδα στα αποδυτήρια - Τιμωρία μέχρι τον επόμενο αγώνα - iefimerida.gr

Διοίκηση κλείδωσε την ομάδα στα αποδυτήρια - Τιμωρία μέχρι τον επόμενο αγώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είδε τους διοικούντες τη Γιουβέντους και δεν τους φοβήθηκε. Η νέα γκέλα στην έδρα της Σασουόλο προκάλεσε την οργή αλλά και τη λήψη μέτρων ως προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει αν οι παίκτες του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι δεν βελτιώσουν την εικόνα τους.

Μετά την ήττα από την Σασουόλο εκτός έδρας με σκορ 1-0, η Γιουβέντους έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στην προσπάθειά της να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή. Η εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική και η προσπάθειά της έγινε πιο δύσκολη από την στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιελίνι.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι κατέβηκαν στα αποδυτήρια του και έκλεισαν την ομάδα στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να δουν τι ακριβώς γίνεται. Γενικός διευθυντής και αθλητικός διευθυντής συνομίλησαν με τον προπονητή αλλά και τους παίκτες ενώ όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος δεν αποκλείεται ο Αλέγκρι να αποτελέσει παρελθόν σύντομα. Πάντως αυτό που είναι δεδομένο είναι πως οι παίκτες χθες δεν επέστρεψαν σπίτι τους.

Η διοίκηση πήρε την απόφαση με την επιστροφή στο Τορίνο να κλείσει τους παίκτες στο προπονητικό όπου θα διαμένουν μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη Γιουβέντους, γεγονός που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στη φιναλίστ του περσινού Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους διοίκηση αποδυτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ