Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Γενικά το να κάνετε βήματα μπροστά είναι λίγο δύσκολο έως ακατόρθωτο σήμερα. Ειδικότερα αναβάλλετε συζητήσεις και θεωρείτε ότι έχετε χρόνο να τις μεταθέτετε χωρίς απώλειες. Αυτό είναι δική σας άποψη, αλλά σίγουρα λανθασμένη. Ερωτικά, βλέπετε ότι όταν ανακαλύπτετε τα λάθη σας ξέρετε και να τα διορθώνετε και κυρίως να τα παραδέχεστε πρώτα όμως στον εαυτό σας! Δε θέλετε να εκδηλωθείτε ακόμα.

Ταύρος
Μέρα που δεν ξέρετε επ’ ακριβώς ποια είναι τα κεκτημένα σας και δεν ξέρετε μέχρι που μπορείτε να επεμβαίνετε και να έχετε κάθε λόγο να διεκδικείτε θέματα στην εργασία σας. Οι αρμοδιότητές σας είναι ακαθόριστες. Και αυτό σας αποσυντονίζει. Βασικά νιώθετε να περιορίζεστε. Ερωτικά πάντως, θέλετε να είστε πρωτοπόροι και μάλιστα να λαμβάνετε και πρωτοβουλίες που θα τις δεχτούν καλοπροαίρετα.

​Δίδυμοι
Στο δικό σας ζώδιο η Σελήνη σήμερα και είστε περισσότερο εκδηλωτικοί, ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε, ότι είστε τόσο ανοιχτοί όσο για να μην χρειάζεται να εξηγείτε πολλά. Βεβαίως, και έχετε μία υπεροψία παραπάνω, ή θεωρείτε ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Εδώ είναι που αν χάσετε τη συνέχεια, δεν μπορείτε να εκδηλωθείτε σωστά. Πάντως, για τα ερωτικά σας έχετε αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να μην αγγίζετε θέματα που είναι έτοιμα να αναζωπυρωθούν.

Καρκίνος
Είναι αλήθεια ότι κάτι σας ενοχλεί στον καθημερινό τρόπο ζωής σας και δεν μπορείτε να νιώσετε άνετοι και ότι απολαμβάνετε τις ώρες της εργασίας σας. Ή βαριέστε ή δε σας αρέσει το κλίμα οπότε και περιορίζεστε. Ερωτικά, έχετε αποφασίσει ότι μία μίνι απόδραση θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το κλίμα μεταξύ σας. Θέλετε να έχετε καινούργιες εικόνες και να μην ανακυκλώνετε τα ίδια και τα ίδια.. Ευκαιρία να ξεφύγετε και μαζί με εσάς και ο τρόπος σκέψης σας.

Λέων
Μέρα που σίγουρα σας παρέχει την ευκαιρία να ανασυντάξετε τους στόχους και να τους προσαρμόσετε σε δεδομένα που είναι εφικτά. Ερωτικά, πάντως, αλλάζετε στρατηγική και τρόπο προσέγγισης και μάλιστα είστε σε διερευνητικό στάδιο. Δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα το πλάνο δράσης σας. Επαγγελματικά, μην επαναπαύεστε ότι όλα θα γίνουν αυτόματα. Εκεί πρέπει να δράσετε γιατί ο κίνδυνος να χάσετε προθεσμίες είναι μεγάλος.

Παρθένος
Είστε και εσείς που όταν τα επαγγελματικά σας δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε, μεταφέρετε τα θέματα στο σπίτι σας και τότε αντιλαμβάνεστε ότι όχι μόνο δεν μπορείτε να τα λύσετε, αλλά δημιουργείτε και καινούργια. Βασικά, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να μην σκέφτεστε διαρκώς θέματα που προς το παρόν δε λύνονται τουλάχιστον όπως θα θέλατε.Ερωτικά, είστε πιο λογικοί με την έννοια ότι τώρα περιμένετε αντιδράσεις ώστε να έρθει ξανά η σειρά σας! Είστε σε αναμονή!

Ζυγός
Η μέρα σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις και να αποφασίσετε να δείτε αλλιώς κάποια πράγματα. Αυτό που δε σας βοηθάει σήμερα είναι να πείσετε ανθρώπους είτε γιατί δεν έχετε τον τρόπο είτε γιατί αυτοί δεν είναι σε φάση να σας ακούσουν και να σας καταλάβουν. Ότι και από τα δύο και αν συμβαίνει δεν φτάνετε στον στόχο σας. Ερωτικά πάντως, είστε περισσότερο ανυπόμονοι και νιώθετε ότι βιάζεστε. Ο χρόνος σας κυνηγάει και εσείς θέλετε να πάρετε προβάδισμα

Σκορπιός
Ευτυχώς που είστε αρκετά λογικοί σήμερα και δεν παρεκκλίνετε από τους στόχους σας.Η άλλη οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα σας βοηθά να καταλάβετε που μπορεί να συναντήσετε εμπόδια και πώς να τα ξεπεράσετε. Στην εργασία σας θα ανακαλύψετε κάποιες παραμέτρους που δε σας είχαν περάσει από το μυαλό. Ερωτικά, πάντως, έχετε καταφέρει να σας δείχνουν κατανόηση οπότε και σας αφήνουν ελεύθερους. Γι’ αυτό και το απολαμβάνετε.

Τοξότης
Δύσκολη μέρα για εσάς γιατί βλέπετε ότι τίποτα δεν κινείται με τον τρόπο που το είχατε προγραμματίσει. Αυτό που σας ενοχλεί είναι ότι δεν υπάρχει συνεργασία και υποτιθέμενη συλλογική εργασία. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ξανακάνετε κάτι γιατί υπήρχε μία σοβαρή παράλειψη από άλλους. Ερωτικά, έχετε μετριάσει την ανυπομονησία σας και έχετε περάσει σε πιο πρακτικές μεθόδους πολιορκίας. Βαδίζετε με σχέδιο, το οποίο χρειάζεται αναθεώρηση.

Αιγόκερως
Ευτυχώς που εσείς έχετε οπλιστεί με υπομονή σήμερα γιατί ξέρετε ότι κάποια δουλειά που έχετε προγραμματίσει ή είναι δύσκολο να την τελειώσετε, ή δε θα την τελειώσετε τελικά, όμως προσπαθείτε να διασφαλίσετε ότι δε θα εκτεθείτε. Ερωτικά πάντως, νιώθετε περισσότερο ασφαλείς, και δεν κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Θέλετε περισσότερη ηρεμία.Η εμπειρία σας είναι αυτή που σας βοηθάει να διακρίνετε το σωστό.

Υδροχόος
Αφενός είστε ανυπόμονοι σήμερα, γιατί θέλετε να εξελιχθεί κάτι στα ερωτικά σας πιο γρήγορα και όταν δεν γνωρίζετε τους λόγους της αργοπορίας, γίνεστε οξύθυμοι. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι να έχετε ψυχραιμία και να μην στείλετε ένα μήνυμα που θα το μετανιώσετε στη συνέχεια. Βασικά δεν έχουν συνέπεια τα όσα λέτε με αυτά που κάνετε. Οπότε έχετε και εσείς μέρος της ευθύνης για τα όσα γίνονται ή όσα καθυστερούν να γίνουν. Επαγγελματικά, να τολμάτε, και κυρίως να λέτε την γνώμη σας.

Ιχθείς
Από τη μία έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεται να εκπαιδευτείτε σε κάποια πράγματα στην εργασία ή να ξαναθυμηθείτε κάτι που έχετε να το κάνετε καιρό ή να ψάξετε γενικότερα για να εφαρμόσετε κάτι. Στα ερωτικά σας, μην κάνετε σενάρια μόνοι σας, και κυρίως μην αδικείτε ανθρώπους γιατί ασχολούνται με τα επαγγελματικά τους περισσότερο από όσο εσείς τους επιτρέπετε. Παρεμβαίνετε αρκετά, και αυτό τους επιβαρύνει ακόμα περισσότερο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ