Σώθηκε στο φινάλε ο Ολυμπιακός και πήρε 2-2 από τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Σώθηκε στο φινάλε ο Ολυμπιακός και πήρε 2-2 από τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν ο Ολυμπιακός «πετά» σε Super League και Champions League, τι και αν ο Πλατανιάς είναι στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Χανίων έκανε την μεγάλη έκπληξη μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πήρε ισοπαλία 2-2 από τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, ο ΟΣΦΠ ισοφάρισε στο 92', με τον Πλατανιά να σκοράρει και πρώτος στο ματς!

Ο Ερνάνι στο 47’ με φάουλ και στο 91’ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και 2-2 και εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή από πλευράς Ολυμπιακού. Γιατί στο γήπεδο, εμφανίστηκε ένα σπουδαίο σύνολο, όπως αυτό του Πλατανιά που έπαιξε στα ίσια απέναντι στον Ολυμπιακό και μέχρι τις καθυστερήσεις, χάρη στα γκολ του Ράμος στο 29’ και του Μπανανά στο 78’ κρατούσε τη νίκη στα πόδια του, μέχρι τις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, τουλάχιστον είναι περήφανη, αφού ήταν η πρώτη που προκάλεσε απώλειες εντός συνόρων στον Ολυμπιακό. Τραγική εμφάνιση από τον Ντα Κόστα, τραυματίες αποχώρησαν από το ματς οι Κολοβός και Τσόρι.

Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πλατανιάς Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ