28 ετών, εργατικός και φιλόδοξος - Ποιος ήταν ο φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνες] - iefimerida.gr

28 ετών, εργατικός και φιλόδοξος - Ποιος ήταν ο φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις 28 ετών ήταν ο Ανδρέας Ιωαννίδης, ο φρουρός του πρωθυπουργού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Καματερό το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο νεαρός, ο οποίος ήταν απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, από νωρίς ξεχώρισε για τις επαγγελματικές του ικανότητες στο Σώμα και έτσι, μετά από τη θητεία του στη Δίωξη Ναρκωτικών, τοποθετήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Πριν ένα χρόνο εντάχθηκε στην ομάδα της προσωπικής φρουρά ςτου πρωθυπουργού και γρήγορα έγινε ένα από εκείνα τα πρόσωπα που βρίσκονταν τόσο κοντά στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στην οικογένειά του.

28 ετών, εργατικός και φιλόδοξος - Ποιος ήταν ο φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο νεαρός ο οποίος ήταν μέλος και σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχής του (τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, είχε συμμετάσχει σε αγώνα body building που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ και κατέκτησε την έκτη θέση), το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ενώ πήγαινε να συναντήσει ένα φίλο του σε καφετέρια του Καματερού, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και χτύπησε με το κεφάλι του πάνω σε εικοναστάσι που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σημειώνεται ότι ο νεαρός δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης.

28 ετών, εργατικός και φιλόδοξος - Ποιος ήταν ο φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ανθρωποι που γνώρισαν τον νεαρό μιλούν για ένα εργατικό και φιλόδοξο παιδί, το οποίο οι γονείς του μεγάλωσαν με πολλές οικονομικές δυσκολίες και στερήσεις, αλλά πάντα με στόχο να βγει ένα αξιόλογο παιδί στην κοινωνία. Ο Ανδρέας, ο οποίος μεγάλωσε στο Ζεφύρι, είχε ιδιαίτερη αγάπη στα δυο μικρότερα αδέρφια του και θεωρούσε υποχρέωση του να τους δώσει το καλό παράδειγμα...

Η κηδεία του νεαρού έγινε χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων, ενώ το παρόν έδωσε τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

28 ετών, εργατικός και φιλόδοξος - Ποιος ήταν ο φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρουρός Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ