«Καθάρισε» νίκη και πρόκριση ο «Μάκης» - Κέρδισε η ΑΕΚ (1-0) την Ξάνθη για το Κύπελλο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Καθάρισε» νίκη και πρόκριση ο «Μάκης» - Κέρδισε η ΑΕΚ (1-0) την Ξάνθη για το Κύπελλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέλιος Μανωλάς συνέχισε με νίκη στον πάγκο της ΑΕΚ χάρη στο γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους στην Ξάνθη, όπου η Ενωση κέρδισε με 1-0 για την πρεμιέρα του Κυπέλλου.

Ο «Μάκης» όπως και στο ματς με τον Ατρόμητο έτσι και σήμερα στα Πηγάδια με το γκολ του έδωσε την νίκη και ουσιαστικά... καθάρισε την πρόκριση, μιας και η ΑΕΚ με νίκη επί του Πανελευσινιακού στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική περνά στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ένα γκολ του Κρισάντους (51’) ήταν αρκετό για την «Ένωση», που προστάτευσε αποτελεσματικά (χάρη και στον Μπαρόχα) το σκορ και ξεκίνησε με διπλό-πρόκριση τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο.

Το κακό για την ΑΕΚ, την ημέρα που αφίχθη ο Γκουστάβο Πογιέτ, είναι ότι ότι χτύπησε ο Σιμόες και έγινε αλλαγή ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης (65’ Φλίσκας), Φάρκας, Βασιλακάκης (21’ λ.τ. Ντα Σίλβα), Παπαστεριανός, Ερέα, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι (56’ Νιέτο), Ράνος

ΑΕΚ (Στέλιος Μανωλάς): Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε (64’ Κορδέρο), Βάργκας (79’ Πλατέλλας), Κρισάντους

Δείτε το γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κρισαντους Ξάνθη Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ