Στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ – Αλλάζει όλη η ΑΕΚ [εικόνα] - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ – Αλλάζει όλη η ΑΕΚ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ενωσης.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος είχε ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για την ΑΕΚ λίγες ώρες πριν το ραντεβού του με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, φαίνεται να γνωρίζει πολλά περισσότερα για τη νέα του ομάδα, απ΄όσο θα περίμεναν και οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ – Αλλάζει όλη η ΑΕΚ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο Πογέτ, με δηλώσεις του από το Λονδίνο κατέστησε σαφές πως η επόμενη ομάδα του θα είναι η ΑΕΚ, αφήνοντας στην άκρη όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί μη οριστικής συμφωνίας. Ουσιαστικά η μοναδική εκρεμμότητα που υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Μιλοβάνοβιτς συμφώνησε με τον Πογέτ να αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει τελικά συμφωνία για υπογραφή συμβολαίου, το οποίο θα κρατά για περισσότερα χρόνια τον Ουρουγουανό στον πάγκο της ομάδας. Αυτό θα εξαρτηθεί μετά και από τη συνάντηση που θα έχει τόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Φέρνει δικό του επιτελείο

Οπως ήταν αναμενόμενο, ένας προπονητής με το όνομα και τις φιλοδοξίες του Πογέτ, δεν θα εμπιστευόταν δίπλα του ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Εκτός από τον βοηθό του, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ φέρνει και γυμναστή ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ζητήσει και τον δικό του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογετ αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ