Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης σήμερα για όλους - iefimerida.gr

Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης σήμερα για όλους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Hμέρα αφιερωμένη, με ειδικές δράσεις, στα παιδιά που θα επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης θα είναι η 28η Οκτωβρίου. Το Μουσείο της Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό, με ελεύθερη είσοδο για όλους την 28η Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Ομάδα αρχαιολόγων και μουσειοπαιδαγωγών θα αναλάβουν να εξιστορήσουν στους μικρούς επισκέπτες συναρπαστικές ιστορίες, θα απαντούν στις ερωτήσεις και απορίες τους και στη συνέχεια θα ζητήσουν από τα παιδιά να ζωγραφίσουν, επιστρατεύοντας τη φαντασία και τις ιδέες τους, εικόνες από το ζωικό και το φυτικό βασίλειο, σε πολύχρωμες κάρτες. Η συνέχεια προδιαγράφεται περιπετειώδης, καθώς οι μικροί επισκέπτες με την καθοδήγηση των μουσειοπαιδαγωγών θα αναζητήσουν να βρουν πλάσματα και ιστορίες που να θυμίζουν τις ζωγραφιές τους, στα εκθέματα του Μουσείου! Αρχαιολόγοι και μουσειοπαιδαγωγοί θα περιμένουν τα παιδιά με τους συνοδούς τους το διάστημα 12.00 – 18.00, στον δεύτερο όροφο, για την εκκίνηση της δράσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ