Νέο νομοσχέδιο με εκκρεμότητες φέρνει η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Νέο νομοσχέδιο με εκκρεμότητες φέρνει η κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πλήθος νομοθετικών παρεμβάσεων επιχειρεί η κυβέρνηση να «κλείσει» και τις τελευταίες εκκρεμότητες από το πρώτο πακέτων προαπαιτούμενων μέτρων.

Στόχος, να δείξει στο Euroworking Group της Πέμπτης ότι έχει τηρήσει ένα μεγάλος μέρος όσων έχουν συμφωνηθεί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως την Πέμπτη, θα κατατεθεί νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει θέματα όπως η ενέργεια (ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας, ώστε η χώρα μας να σταματήσει να καταβάλλει σημαντικά πρόστιμα), το επίμαχο θαλάσσιο μέτωπο της λιμενικής ζώνης των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα (που εξαιρείται από την παραχώρηση του ΟΛΠ), εφαρμοστικές διατάξεις και διορθώσεις σε σχέση με το πρώτο πακέτο μέτρων.

Με φόντο τα παραπάνω και με τον... πονοκέφαλο του ΦΠΑ στην εκπαίδευση να μην περνάει, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε σύσκεψη εργασίας στη Βουλή, παρουσία υπουργών αλλά και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νομοσχέδιο κυβέρνηση σύσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ